Ahojte slečny, kočky, ženy.
Beriem dwa a pol roka Diane-35. Teraz som sa rozhodla prejsť na inú hak, ale bojím sa o pleť. Akné som nikdy nemala, len sem tam nejaké wýkywy(wed to poznáte po čoko a taak, no čo som počula tak po wysadení tejto anti dokonca aj ženám ktoré akné nemali môže nastúpiť..Akú hak si mám dať predpísať aby som sa tomu wyhla? Nejakú tú ´pokračowaciu´ ale slabšiu, hm? (nemám na mysli Chloe, Minervu. Máte nejaká s tým skúsenosti? dakujem.
HAK po Diane-35?
KIKUSHIK/mne sa zial ten problem s menzes neupravil ani casom. Sice sa v pribalovom letaku a v mediach catso uvadza ze pri Jeanine sa casto stav ze menzes bud vynechava alebo nechodi uplne a je to normalne...ok, brala by som to, ale ja som sa v case ked som mala mat menzes citila hrozne akoby som ho aj mala...nafunkute brucho, bolesti a pocit akoby nieoc zo mna tieklko a pritom nic , no proste hrozne som sa citila ten tyzdne ked som mala mat menzes
Moni Jeanine bola druhá hak s ktorou som začínala, tiež som mala tento problém aký uwádzaš, mojím kolegyniam tak isto wynecháwal mzs no im sa to po čase uprawilo..Ja som s ňou už nepokračowala, nemohla som si to dowoliť stresowať, mala som dosť swojích problémow. Prešla som na Diane. Kolegyne sú s ňou nadmieru spokojné.
KIKUSHIK/ nedaj sa mylit nazormy ze je to super HAK! Je to VYSOKO individualne!!!
Ja som ju brala, poviem ti sice som sa pri nej citila najlepsie ked porovnam s inymi Hak, akoby som ani nic nebrala, proste som nepocitovala ziadne vedllajsie ucinky ako pri inych antikoncepciach, ale jeden probelm tam predsa bol!
VOBEC som nemavala menstruaciu ani len spinenie som nemala , proste nic.
Filipka 15 Jeanine je wraj super hak, ale pre mňa je moc drahá :( ja chcem praweže neičo lacnejšie, preto chcem meniť anti, lebo Diane stojí 33 eur tu w KE :/
Ahoj,ja som brala dost dlho Diane 35 a potom mi gynekolog povedal,ze mi da nieco rovnako ucinne,ale viac soft, setrnejsie a odvtedy beriem Jeanine a som spokojna :-)
kazda hak ma na to ciastocne vplyv
Niektore Hak su sice presne urcene na problemy s pletou napr Diane 35, Yadine, Jeanine atd... ale poviem ti nemas sa coho obavat, kazda Hak celkovo priaznivo posobi na vznik akne...
ak aj spozrujes nejaku zmenu po zmene Hak casom sa to upravi...