Hrcka na krcku maternice

Nikto2

Akože to čo tu je?...Pravidelne pcháš prsty hlbooko do vagíny?...Ako sorry, ale mne gynekologička povedala, že si mám kontrolovať zmeny na krčku ak by sa niečo stalo alebo ak chcem zistiť plodné a neplodné dni..keď mi mešká okamžite zistiť či som tehotná...na krčku to totiž môžme aj samé zistiť..aj ja si pchám prsty hlboko do vagíny a čo?

lusylucas

Ach dievčatá podobnú hrčku som si nahmatala aj ja... Jedeň deň tam nebola potom sa zrazu objavila a teraz zase zmizla. DOsť som sa zľakla. Chcela som tu nájsť nejakú radu ale miesto toho tu nájdem úplné trubky čo svoje zdravie neberú vážne!!!!

gprw

strachoprdka, tiez tam mam nieco ako hrcku, uz davnejsie som si to nahmatala, bola som odvtedy na preventivnej, nepytala som sa sice priamo na to, ale vsetko bolo ok, aj cytologia. Ako napisala pauli, mozno len subjektivny pocit.. nikdy som nesahala na krcok inej zene tak neviem ake to ma byt normalne :) Ale lepsie zajst ku gynekologovi aby si bola kludna.

pauli 73

strachoprdka, ja ti verím, nie je problém nahmatať si krčok maternice. Aluška a Help už ste to skúšali? Ak ho dokáže nahmatať gynekológ prečo by si ho nevedela samotná žena? Aluška, vysvetli mi to prosím. Od Helpa vysvetlenie nechcem, je chlap:)
Strachoprdka, zrejme je to len tvoj subjektívny pocit, ale ak si si istá jedine kto ti pomôže je gynekológ.

strachoprdka

Viem co je krcok maternice...a asi kontrola ovulacneho cyklu a tym urcovanie plodnych dni vam nevravi nic.. Je mile ak sa smejete z cloveka s problemom...