Antikoncepcia na zbavenie kvasiniek

usiko

kalinnka,

aluska ma uplnu pravdu. HAK podporuje casty vznik kvasiniek, je to dokazane nie len na castych pacientkach, ale mas to dokonca napisane v neziaducich ucinkoch v kazdej HAK....jednoznacne sa kvasiniek nezbavis, ak budes brat HAK......ver tomu.....toto su dokazane fakty a na tvojom mieste by som to neskusala....

Monika1984

A este par rad ked sa chces zbavit kvasiniek:
1. nech ti Tvoj gynekolog/gynekologycka nepredpisuje cipky len tak po beznom vysetreni rukou, treba spavit zakazdym ked tam prides kultivaciu-vyter a ked pridu vysledky nasadit liecbu na zaklade vysledkov
2.vzdy ked dobries cipky/ kremy od gyn.treba prist na kontrolnu kultivaciu!
3. pocas liecby nesexovat! ak by ste to nahodou nevydrzali, jedine s kondomom! ale pozor ked uzivas cipky a pouzijes kondom moze sa stat ze cipky"narusia/rozletaju" kondom tak aby si neprisla este k nezelanemu tehotenstvu nahodou
4. ber probiotika (ale dlhodobo)
5.prestan nosit tangace a gatky s polyesteru, nos len bavlnene
6. nemusis uplne vysadit ale aspon sa snaz co najviac obmedzit v strave biele pecivo a sladkosti
7.umyvaj sa cistou vodou alebo pripravkom urcenym na intimnu hygienu
8.nepouzivaj parfemovane vlozky/intimky
9.skus si vzdy uprostred cyklu a tesne po menstruacii dat preventivne 2 dni po sebe na noc cipky na obnovenie flroy v posve FLORAGYN(volnopredajne)
10. pri kazdom jednom probleme s kvasinkami treba liecit aj partnera!!!!
aj ked nema priznaky, u chlapov sa zvyknu prejavovat neskor, ak sexujete pravidelne skondomom partnera liecit nemusis ak ste co i len raz sexovali bez kondomu a mala si problemy treba ho preliecit!!!!

Monika1984

Tak to si na velkom omyle ak si myslis ze Hak ti pomoze zbait sa kvasiniek a vytokov! ba presny opak, baby co beru Hak maju castejsie ovela castejsie probelmy s kvasinkami preotze Hak meni prirodzene prostredie v posve( psiem to hlavne preto lebo s tym mam osobnu skusenost), 4 roky som brala Hak(rozne druhy) KAZDY mesiac som mala kvasinky asi 10-12 dni som sa vzdy liecila cipkami potom som dalsich 5 dni mala menstruaciu, na sex mi zostaval atk tyzden v mesiaci niekedy ani to nie, po vysadeni sa to vidietelne zlepsilo!

kalinnnka

probiotika som vybrala už asi 4 balenia a žiadne zlepšenie, dva mesiace žiadny cukor ani do čajú dokonca, z čipiek na vkladanie som mala ešte horšie svrbenie, výsledky imunologie nezistené nič, nechápem toho sa nedá zbaviť

aluska1

naco sa pytas na nazor ked potom napises ze si to nemyslis?
tak mi kludne never, je to tak..kludne si precitaj na tomto fore prispevky a zistis ze strasne vela zien ma prave z hak kvasinky...a je to velmi bezne..a je to aj v pribalovom letaku

kalinnnka

aluska nemyslím si ja mám s kvasinkami problém 3 roky a to každučký den nemôžem sedieť na zadku nevieš si to predstaviť, celých 14 z dna čo som hore myslím len na jedno, žiadne čipky nezaberajú, mastičky a podobné hovadiny preto mi navrhol túto poslednú voľbu, už po tých zúfalstvách to idem vyskúšať

aluska1

blbost, pretoze prave pri antikoncepcii je jednym z castych neziaducich ucinokov kvasinkova infekcia

tvoja doktorka chce ocividne zarobit na tvojej nevedomosti