ahojte ,ako je to sprvým sexom? použili ste prvý krát ochranu? ja len tak do budúcnosti ked to príde niekedy:) mám 15 ,poviete si bože to je skoro ,ale som zhrozená s kamarátok 13-14 ročné a už nie su panny,fakt to je smutné :( ale zatiaľ mi príde 15skoro aj ked kopa báb to má za sebou ,pre mňa je 16-17 akurát .
kedy?
lost, príklad možno bol pekný, ale bohužial smutná realita. Takisto jedno dievča bola raz na potrat dobrovoľne, vydala sa, chcela mať deti, znovu bohužial potratila a teraz je tehotná zasa, držím jaj palce (:
ale tak vážne, čo tam po tom, čo povedia kamaratky, že oni to a ono. Každý nech sa riadi radšej svojím zdravým rozumom. Času dosť, ponáhľať sa netreba (:
ojka - pekny priklad ako si zrujnovat zivot ;)
lussy5 - pokial ta otazka bola myslena vazne, tak staci na nu nemysliet :)
niekedy je lepsie neplanovat, a ak sa ti nahodou stane ze ani za 5 rokov sa situacia nezmeni, nic si z toho nerob, pochopis neskor preco.. staci sa pozriet potom do minulosti a bude to pochopitelne :)
len sa nikam neponáhľaj, času máš pred sebou predsa dosť, vážne (:
kamaratkina sestra sa "poponahlala" , mladá asi 15 ročná, a už ide na potrat... zabavať to ano,ale čo potom...smutne
ak si zmatená, tak sa venuj škole a rozmýšľaj, kam pôjdeš ďalej študovať,v živote sa nasexuješ až ťa z toho bude hlava bolieť.
lussy
počkaj až príde čas až si budeš istá že je to ten pravý s ktorým chceš prísť o poctivosť... :)
Ale nie preboha ,tá predstava že v 15 -14-13 tehotná?bože to nie :( neviem si to predstaviť preboha, a ja sa do toho necem hrnúť anipresne plánovať :D len som zmätená :(
lussy
nemáš sa kde ponáhľať nepannou sa môžeš stať kedykoľvek pannou môžeš byť len do určitej doby... takže radšej počkaj ako by si to mala potom ľutovať
no kludne pockaj aj dlhsie :)hlavne sa na to musis naozaj citit a nie ze co nejake kamosky