Darčeky na Valentína

karola

Kúpil mi dve pekné raňajkové šálky s nápisom : ..dobré ráno miláčik.. a pozval ma dnes na obed..a to sme spolu vyše tridsať rokov.Na chvíľu som zabudla,čo všetko zlé mi za tie roky urobil...

janaa

no tak ja tento rok som kupila červenu stuhu,previažem si ju okolo tela ako mašlu na darček a potom bude na nom ci si ma rozbali

monica

ja som sa s mojim priatelom dohodla ze darceky si nebudeme kupovat.teda on mi vzdy kupi ruzu na valentina ale nepoklada to za darcek aj ked podla mna to je darcek...no vravi sa ze valentin nie je o darcekoch podla mna nie..je o tom aby si potesil cloveka ktoreho milujes...pre mna by bol napriklad najkrajsi darcek keby len prisiel za mnou pobozkal ma a vyznal mi lasku....ciny robia cloveka si myslim..a na valentina su ciny najkrajsie.

alexik

tak ako spodne pradlo nie je zle....ja som to tento rok vyriešila inak!nafotila som pre mojho milačika fotečky.Neboli to nejako brutalne akty,ale skor take v spodnom pradielku...no su fakt dobre,ale je to asi aj tym ze ma fotila profesionalna fotografka:)

popsy

...ja som si kupila zvodne spodne pradielko, krvavo cervene, takze som spojila prijemne s uzitocnym, a k tomu otvorim flasu niecoho mnam a pojde sa na vec:o) co dodat?

barunka

a zabudla som sa pochváliť. Ja som od svojej polovičky dostala Valentína už teraz.Krásnu bielu orchideu v črepníku.páči sa mi,že rozmýšľa nad tým čo ma poteší.

barunka

zrejme záleží tak trochu aj na veku partnerov.Mladšie ročníky si dávajú čokoládky a plyšové zvieratká,stredný vek večeru a čipkované prádlo a moji rodičia - to sú už straší ľudkovia si večer otvoria fľašu dobrého vínka a spomínajú ako boli bláznivo zaľúbení.