Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mastná pleť....aký make-up??

Príspevok v téme: Mastná pleť....aký make-up??
Anastacia

Ahojte. Prosím vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý make-up na mastnú pleť?? Hlavne, aby kryl a vydržal dlho na tvári.
Skúšala som už od Vichy - Dermablend, ale ten je pre mňa moc hustý. Ďalej Normateint, ale ten mi dlho nevydržal na tvári a tak celkovo mi nesedel. Zatiaľ používam od Rimmel - Cool matte, ten mi celkom vyhovuje, len akonáhle začne viac svietiť slnko dosť sa mi leskne tvár a nie je ani dotyku odolný a nevydrží dlho na tvári.
Potrebujem niečo, s čím by som bola fakt spokojná..pls poraďte..

anjelik9

skus aknestop penu od ryoru abo biodermu sebium gel abo vodu mne to pomohlo na zredukovalo množstvo mazu takže by ti už mali učínkovat aj makeupky na normálnu až zmiešanú pleť potom

maxima03

Odporucam make-up od Dr.Hauschka..plus korekcnu tycinku, je antibakterialna a este odporucam sypky puder, vsetko Dr. Hauschka..teda najprv zakryt tycinkou pupaky, potom naniest postupne make-up, potom zafixovat sypkym pudrom..
Na celkove osetrenie mastnej pleti ma tato kozmetika tiez vyborne produkty, odporucam, ja to kupujem v Rakusku, tak neviem, ci to na Slovensku maju..

Mirka023

Margit, Lasting performance je klasicky tekuty, kryje tiež velmi dobre.. ale mirracle touch kryje lepšie. Ten je tuhy a ked sa ho dotkneš, tak trochu sa akoby roztopi. A ak potrebuješ velmi zakryť tak je dobrý k tomu korektor Pan stick tiež od MF

margit61

A aky je rozdiel medzi Lasting Performance a Miracle Touch v konzistencii?? Lebo ja by som potrebovala prekryt farebne nezrovnalosti pleti..ktory kryje lepsie? A hlavne vydrzi viac na tvari?

papaja

ja som skusala vzorku z casopisu od Astoru 24h perfect stay a zdal sa mi fakt dobry a aj super odtien,este sa trafit aj v drogerke

Mirka023

No a ešte ml... on sa neda porovnať, lebo je taky ako tuhy, resp. kremovy... no vydrži o niečo menej ako LP, ale je lepši. Ja ho použivam každy deň a tie dva - tri mesiace vydrži. A je pri ňom aj hubička, ale lepšie sa nanaša prstami.

Mirka023

Ja mam mirracle touch 45 warm almond. Som dosť svetla (blondina) ale nie som snehobiela zase... Potom od toho svetlejši je velmi biely.. to fakt pre smrtky a tmavší je 70 tušim.. ale si myslim, že to by ti bol už tmavy... to použivam v lete ked som opalena. A z LP som mala 106 Natural beige.

mellinda

Mirka dakujem za prispevok :-). Este by ma zaujimalo, ci toho Miracle Touch nie je nahodou menej nez Lasting Perf. co sa tyka militraze. Cena bude asi porovnatelna. A aky pouzivas odtien? Ja som z LP pouzivala 105 Soft Beige, tak v pripade MT by som chcela podobny odtien.