Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mastná pleť....aký make-up??

Príspevok v téme: Mastná pleť....aký make-up??
Anastacia

Ahojte. Prosím vedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý make-up na mastnú pleť?? Hlavne, aby kryl a vydržal dlho na tvári.
Skúšala som už od Vichy - Dermablend, ale ten je pre mňa moc hustý. Ďalej Normateint, ale ten mi dlho nevydržal na tvári a tak celkovo mi nesedel. Zatiaľ používam od Rimmel - Cool matte, ten mi celkom vyhovuje, len akonáhle začne viac svietiť slnko dosť sa mi leskne tvár a nie je ani dotyku odolný a nevydrží dlho na tvári.
Potrebujem niečo, s čím by som bola fakt spokojná..pls poraďte..

sibalka:))

no tak musim povedat ze skuskou ten Dermacol u mna presiel obstojne.Po siedmych hodinach v skole mi T zona ostala matna,trosku v okoli nosa masnejsie,ale to sa ani neda zrovnat s Lasting Performance,ostanem pri tomto.je uzasny

kupila som si 2ku lebo pani predavacka povedala ze 1ka by mi bola moc bleda,vraj ako stena.A super...je to taky odtien...ani ruzova ani bezova...nieco medzi,a vyzera to celkom prirodzene:)

dzufka

sibalka a aky maš odtien dermacolu? je tonovaný do ružova, bežova alebo do žlta? skus opisat prosim, chcela by som ho tiež

Taakze,doteraz som mala ten LP od max factor...lenze po par hodinach som mala dost mastnu T zonu,a ani moc nekryl,co velmi ani nevyzadujem i ked mam nejake jazvycky po akne.Dnes mi nedalo a kupila som si od Dermacolu ten 24 h control..zajtra otestujem ale vyzera byt fajn,aj odtien :))

margit61

ja som dnes skusala testery make-upu od MF - Lasting Performance a zda sa mi byt super takze si ho pojdem kupit :)

Anastacia

Ďakujem baby za radu :) Zajtra pôjdem do DM a vyskúšam si vzorky..ak ešte niekto máte skúsenosti s nejakým dobrým make-upom tak napíšte pls.. :)