beriem antikonc.cilest uz 3 mesiace este som nedobrala ani poslednu tabletku a uz mam menzes mala som ho dostat az za tyzden.este mam ale 8 tabletiek.neni tato ant.vhodna pre mna ?aj min.mesiac som to takto mala.
KRVACAM SKOR AKO BY SOM MALA .poradte mi prosim.
niekedy kým si telo na tie hormóny zvykne,tak to trvá a môže sa to prejavovať poruchami cyklu...možno by bolo dobré zmeniť HAK za menej hormonálnu.Yadine
no ja by som na tvojom mieste sla- aj ked nepoznam babu co by mimo cyklu pri brani Hak nekrvacala.
no a vcera som mala silne krvacanie dnes nemam skoro nic .nerozumiem.mam ist k DR.?
no si podla mna prilis mlada na cilest. ja neviem z vlastnych skusenosti by som ho uz nikdy nebrala- ale tak niekomu vyhovuje niekomu nie- kazde telo je ine.ak to bol normalny menzes je to ok- podla mna- kym sa ti to upravi.
mam 22.je to normalny menzes .
kolko mas rockov? krvacanie je slabucke alebo je to normalny menzes?
ano vysokohormonalna antikoncepcia nie je vhodna pre mlade zeny-skor pre zeny nad 30rokov- a kazdej sadne inak.
No tak vidíte! Manželka ho berie, má to presne na hodinu. Každý organizmus reaguje inak.
s cilestkami nemam ani ja dobre skusenosti-prave koli krvacaniu. je to vysokohormonalna antikoncepcia..skus ju zmenit na nizsiu.ta je lepsia.