Caute chcem sa iba spytat na velkost penisu.Moj ma slabych 17 cm.Mam si robit nejake komplexy?ake velkosti su vlastne standard.A vela som sa docital ze sa da este nieco stim urobit nejake cvicenie alebo co.Co o tom viete?A tiez by som potreboval nejaku radu an vydrz este som sice nemal babu ale pri masturbacii mam pocit ze som rychlo hotovy.Ako si budem pocinat ked ho budem mat v zenskej vagine?To budem asi hotovy skor ako jej ho tam dam nie? Prosim nejaku niormalnu radu normalnych ludi ktory sa sem nechodia iba zabavat,ale aj naozaj radit a budem rad aj za zenske prispevky.
Velkost penisu a vydrz
Tak ono je to strašne individuálne, niektorá žena potrebuje dlhý, iná zas hrubý, inej stačí aj malý, ale 15cm je dosť, tiež záleží aj na polohe. To že ho máš trochu zakrivený je normálne, tiež niektoré ženy tým môžeš dokonca aj rýchlejšie priviesť k orgazmu a výdrž, tak keď si panic jasné že sa spravíš prvý krát rýchlo, ale to sa časom zlepší, alebo jej povedz nech ťa najprv spraví ústami
Čaute,no najsamprv asi je to tu zbytočne písať lebo ta téma ma 5 rokov :D mam si tak tiež robiť komplexy, môj ma 15 cm a objemovo hrubý je asi tak 12 cm neviem či je to postačujúce pre dievča hoci som ešte nemal sex z dievčinou, a vydrž ešte neviem, ale pri masturbácii si myslím že som tak trošku rýchly, a ešte mam problém taky že ho mam zakrivený do ľavej strany :/ neviem či to bude pre dievčatá bolestivé ale zas až taky ho strašne nemám zakrivený to asi ani by nebol problém.
Vopred za odpoveď Ďakujem :)
neviem ako su na tom ide zeny ale moj priatel ma nieco cez 16 cm a keby bol mensi tak by mi to asi nic nesposobovalo, je to take akurat. a tanicka moja rec, jazyk je druhy najlepsi organ ktory muzi maju
Slovenský priemer je 13,5cm...si teda dosť nadpriemerný...otázka je ale aj to, ako si ho meral...mnohí ho totiž merajú od semenníkov poprípade si vtláčajú pravítko čo najviac pod kožu:D...ja mám okolo 15 cm a tiež ma sem-tam pochytí zúfalosť že s ním nič moc neurobím...tak som zvedavý keď to príde, čo povie dievča a či ma nevysmeje...
tanicka to dobre napisala.ked pouzivas aj jazyk tak baba je hotova.ale samozrejme ze nie naraz ak niesi taky ohyblivy.
Mam 13cm nastroj a poviem ti,ze zivot mi dava pocitit,ze som nevyhral. Nemam rad ludi co si nevazia nic,co im neviem kto nadelil a riesia tu taketo veci.
ale ako odpanovac som bol vzdy vdaka tomu jemny:) mam aj slogan podla reklamy jednej na tampony.
,,kolibrik(ja),, najlepsi sposob ako zacat so sexom:)
ver tomu,že na velkosti nezáleží vôbec.No a výdrž,tak to neviem,ale to na to prídeš sám.kolko máš rokov??
zaujimave,ze mojmu psovi to nikto nevysvetloval a chape tomu:)
My ludia sme zvlastni :)