VELKE BRUSKO:-((

Príspevok v téme: VELKE BRUSKO:-((
veriii

Ahojte mam problem s velkym bruskom:-((som velmi stihla, ale brucho mam dost velke, ked sa pozriem nan z boku, v zrkadlem, mam ho akoby spicate!!ked si to chytim,je to volne, tak si myslim, ze je to tuk.ale urcite mam aj brusne svaly ochabnute..na jednej strane/po operacii appendixu v roku2000/ ho mam dokonca este viac vypukle.neviete mi poradit prosim nejake cviky/okrem brusakov-ozaj pomahaju ??/existuju nejake menej narocne ciky?.mate niekto vyskusany hula -hop??dakujem.

veriii

dakujem :-)ja som uz zacala cvicit:-))brusaky,k tej knizke sa brunuska zatial neviem dostat:-(lebo nezijem moment.na Slovensku, ale poprosim asi sestru nech sa po tom poobhliadne..brunuska, niekedy mam pocit akoby som na bruchu vliekla nieco, taha to aj chrbotve svaly aj driek ma casto boli:-(tak , ale musim sa premoct.snad sa mi aj postoj zlepsi:-)dakujem este raz za rady.tie brusaky, zacala som 10 a po prestavke 10, ale hroznu svalovicu som dostala:-(asi ked je svalovica by bolo lepsie pockat kym prejde?

Nikuska91

Aojte...no,mne by ani tak nevadilo brusko velke ako pneumatiky,ktore prevysaju cez gate.Aj vy s tym mate taky problem?Da sa toho zbavit??A ako??Pjosim poradte!Aj cviky mozu byt!

lucka

ja som mala rovnaký problém. som chudučká ale to brucho.... začala som cvičiť od začiatku roka. hlavne brušáky a v časopisoch som našla všeliake cviky na brucho. a pomaličky sa to brucho zmenšuje. brusaky su dobre, len treba mať trpezlivosť, tak rýchlo to bruško nezmizne. ahoj

brunuska

veriii- samozrejme ked mas slabe brusne svaly-taha ta to dopredu- spevni brusne svalstvo-a dodrziavaj spravne drzanie tela a chrbtica prestane boliet.tak nic len pekne makaj na brusacikoch.:-)

plast

Je dobre sa ukazat plastickemu chirurgovi.Existuju aj ine moznosti formovania tela ako je liposukcia.
Skuste Dr.Belovica v Ustave lek.kozmetiky.
Urcite Vam dobre poradi.A neodhryzne z nosa.

brunuska

robi sa to ako brusaky-len s tym rozdielom ze vydrzis v tej polohe a ide hlavne o spravne dychanie.
kup si brozurku- Energia z jogy- Anna Trokesova-to ti bude stacit.je tam par fajn cvikov.drzim ti palce.inak ochabnute brusne svaly=problemy s chrbticou a zle drzanie tela.

veriii

dakujem baby za rady, tak sa skusim pustit do tych brusakov, a ta joga,brunuska, ako konkretne sa prevadzaju tie cviky, prosim??by som skusila:-)