chcela by som sa spýtat ci mal niekto pcysty na vaječníkoch.. a aké mal problémy.. lebo ja som teraz už lesiac nedostala menštruáciu a može to byt aj priznak toho.. ale aj vela veci..mala som s priatelocm nechranení sex ale tehotná nie som robila som si test !! budem vdačná za vaše príspevky
potrebujem poradit-cysty na vaječníkoch?
mne robili laparoskopiu v narkóze, takže nič som necítila, po zobudení som mala tesne pod pupkom asi 1 cm dlhú ranku, pricviknutú takým kovovým cvokom, ktorý mi odstránili pri odchode z nemocnice, žiadne bolesti po operácii som nepociťovala, žiadne ťažkosti som nemala na rozdiel od mojej spoluležiacej
naozaj si stale este mislis ze tehotna nejsi???kup aspo 3 tehotenske testi ale aj tak na 100% nezarucia ze to je spravne
boli laparoskopia?
Aj mne robili laparoskopiu.Lekar mi nasiel cystu na vajecniku pri prehliadke.Nic ma nebolelo, len sa nam dlhsiu dobu nedarilo otehotniet.Teraz sa este liecim. To, ze ti test vysiel neg. ti tehotenstvo nemusi vylucit. Chod ku gyn., budes si ista.
ja som bola na laparoskopickej operacii , kde mi vybrali cystu, ktoru som mala z vonkajsej strany maternice. nasiel mi ju gynekolog, ked som bola na prehliadku, pretoze som dostala nezvycajne slabu menstruaciu...takze tiez odporucam zajst za lekarom po odbornu radu.
co tak ist ku gynekologovi a on ta vysetri a povie ti co ti je?