Muzi ako to je?

fufak

Mne sa stalo pri pouziti techniky prerusovanej suloze, ze som sa uz blizil k orgazmu, tak som sa vybral von... ale kedze orgazmus este len prichadzal a drazdenie ustalo... tak som sa dostal do takeho cudneho modu, ze nakoniec som sa spravil ale ejakulat nebol... Ale to sa mi stalo len raz, uplne nahodou. Zopakovat by som to nevedel... ale podla mna to mozne je... ale neviem ci sa to da natrenovat.

nemôžem povedať

myslím si že technicky teda stavbou orgánov to nie je možné.Len povedzme pri x násobnom orgazme,kedy sa vyprázni laicky zásobník so spermiami,klesá aj výron.Teda po 4,5,6 orgazme nemusí byť výron,ale vydrží tvoj kamoš toľko čísel,čo je telefón?Totiž akonáhle dôjde k zníženiu ajakulátu,automaticky sa začína sekréciou pohl.orgánov vytvárať nový,tada po krátej dobe je muž schopný opäť byť plodný.

palko

Mne osobne sa parkarat stalo, ze pri masturbacii som dosiahol taky mensi orgazmus bez ejakulacie. Potom vsak prislo vacsie vyrcholenie a pri tom som uz ejakuloval. (To mensie vyvrcholenie bolo na 100 % orgazmus.)