Psychológ

Príspevok v téme: Psychológ
Makarón2

Dobrý večer. Chcem sa vás opýtať či bol niekto u psychológa s podobným problémom ako ja. Mám ísť na budúci týždeň ale chcem aby ste sa podelili o svoje skúsenosti a trochu ma aj podporili :)

Takže ide o to, že mám sociálnu fóbiu. Som hamblivý introvert a nemám žiadnych kamarátov. Neviem nadväzovať nové priateľstvá a ani komunikáciu neviem začať sám. Tým pádom som stále doma a už mi z toho hrabe a chcem s tým niečo robiť tak preto som si vybral ako riešenie psychológa.

Ďakujem za vaše odpovede.

johnyZ

Makarón, napíš mi na môj email. Ak ide o psychosomatiku, tak ti dám kontakt na jedného človeka, ktorý odstráni aj príčinu. Mám to overené!!!

johnyZ

Ja som prežil niečo podobné a neišlo o chorobu v pravom slova zmysle. Chcem sa ťa len opýtať, či ti napr. vadí pohľad do očí a pod., či si sa nezaoberal napr. mágiou a pod. vecami? Treba zistiť príčinu.

Makarón2

Nemyslím.... Na nete je to ok ale keď je to naživo tak to je niečo iné. Asi v tom je malo sebavedomia, proste sa nemôžem pozrieť človeku do tváre. Uhýbam vždy pohladom.

martin20

Ahoj neviem sice ako sa clovek s takouto poruchou citi ale neskusal si nadviazat s niekym kontakt na nete? Mozno keby si tam zacal tak sa to postupne zlepsi...

danik

Nebola som u psychologa, ale len u skoleskej sestricky, ktora ma ale v skole kde studujem podobnu funkciu ako psycholog. Rozhovory s nou mi velmi pomahaju a krok za krokom mi pomaha dostat sa medzi ludi. Myslim, ze je dobre, ze si sa rozhodol nechat si pomoct. Drzim palec