Varikokela

Phali

ja som tiez asi pred rokom bol s tym u urologa a povedal ze to je nic len ked budem chciet mat deti v buducnosti tak si mam prist skontrolovat ci mam dobre spermie..ale posledej dobe teraz ma to zacalo riadne bolet a ta zila je vascia na 100% tak ze idem v pondelok do BB a planujem tam aj zostat na operaciu lebo vecer som preklinal koho sa dallo..strasne to bolelo..

Rudo006

No lebo to mas asi v neškodom stadiu, aj mne povedal ze to mam zatial v poriadku, ale mna to zacalo bolet takze... Len netuzim ist na zakrok lebo niemozem potom sportovat...

Rudo006

No je to vlastne Krcova zila ktora ti pri vissom stadie moze prehrievat semenim a tym padom ta to moze spravit neplodnim ale to az ked to mas ozaj velke. Lebo mna to boli ak zdviham zataze, a ja silovo cvicim takze... zakrok to je lahky lenze sa po nom nemoze urcitu dobu ( dlhsiu) nic tazeho zdvihat... ale ak ta to neboli ani nic tak sa nemas zatial coho obavat..

ono

Aky zakrok?ja som prave prisiel od urologa lebo som si nahmatal nejaky zhluk v lavom vajci a ten mi povedal ze som uplne v poriadku vraj je to len varikokela alebo ako sa to vola.takze by ma zaujimalo ako to ze tebe idu robit nejaky zakrok povedz co ti vlastne je ci si mal rovnaky problem a ja som i neico prisel.