Kedy je človek vybúrený?

Príspevok v téme: Kedy je človek vybúrený?
Zuzana5656

Som mladé dievča,mam 19 rokov. A.. som single . Myslím že to nie je tragédia. Mám však kamarátky-sú to veľmi zlaté baby ktoré však už majú partnerov, jedna rok a pol druhá pol roka. Ale čo sa týka mna..Nejak sa mi stále v tejto oblasti nedarí .. nemyslím si že by som bola škaredá (zas namyslená myslím tiež nie som ;)) ) ale stále nič. Niekedy ma to už aj trápi ...Môj ex hmm to bola osobitná kapitola-robil v zahraničí ,navyše aj ked bol doma tak sme boli od seba velmi velmi vzdialení -čiže sme neboli ani spolu a ani od seba... Bolo to tažké ale pekné ... A problém číslo 3 že bol starší o 8 a pol roka(dospelý takmer 27 r chlap v tom čase )-čiže jeho diskotéky už nebavili a ked som išla ja tak sa zas bál že niekto ma "zbalí " ... Lenže ja som mladá baba ktorá miluje diskoteky, zábavu ,hudbu a pohodu ... neviem trčať doma na gauči a bojím sa že keby priatela mám tak by som to nevedela tiež.. Som dosť aktívny človek ;)) -----------------------------------------------------------------------
Kedy ste mali pocit že už naozaj stačilo túlať sa po zábavách ,diskotékach, baroch ...Ako ste s partnerom trávili volný čas, večer ? Dík za vaše odpovede :)

Zuzana5656

Hmm nechcem aby zas moja tema vyznela ze som zavisla na diskotekach :) Aby som to mierne poopravila... chodim tam asi tak raz za mesiac, inak vacsinou sedime v nejakom bare a bavime sa rozpravame... hej ty si mala stastie ze si si nasla priatela ktory ti sadol ale to sa nepodari hocikomu a zvlast nie ked ma clovek 16 alebo 17.. A ver ze mi je sto krat lepsie v spolocnosti ludi ako sediet piatok doma a oplakavat mojho ex-lebo toto stadium ma drzalo velmi velmi velmi dlho ....a az potom som pochopila ze ked ma clovek 19 je lepsie ak je niekde kde su ludia ako byt doma sam .. navyse ked nema partnera.

luciaaaaaa

chodila som na disky ako 14,15,16 ročná,potom som si našla priateľa s ktorým som už 6 rokov a je to úplne iný pocit,byť doma spolu,spraviť mu niečím radosť,niečo dobré navariť,som mladá 22 ročná a už ma to vôbec neláka,diskotéky-je jedno veľké prázdno ktoré ťa ničím nenaplní,zabavíš sa,ideš domov,navyše dnes je veľmi zlá doba,zlý ľudia,mafia,ani si nechci predstaviť čo všetko to obnáša

katka...

Ja som od 16. rokov chodila na diskoteky skoro kazdy tyzden. Asi tak v 23 ma to prestalo bavit, ale islo to postupne, intervaly sa znizovali a zrazu pozeram presiel pol, rok a ja som na ziadnej diske nebola a vobec mi to nechybalo. Teraz mam 26 a neviem si predstavit, ze by som isla niekde na celu noc tancovat. Jedine na nejaky ten ples idem raz za rok. Teraz som rada, ked s partnerom si ideme len tak sadnut na pizzu, alebo sa stretneme s priatelmi alebo len tak sedime v objati pred telkou. A niekedy som rada uplne sama, ze ani priatela vidiet nemusim :).

Zuzana5656

lost sak aj ja som bola taka ze ked som mala 15 tam mi absolutne nevadiloooo trcat stale doma piatky soboty a nejak tesne pred 18 tkou sa to uplne zmenilo ... Milujem ked po tyzdni stravenom v tej hnusnej skole ;) pretancujem celu noc, alebo prerozpravam s ludmi na ktorych mi zalezi ... Len niekedy by sa mi zislo uz aj take to objatie . Ved vies..Alebo vtedy ked sa chcem podelit s x vecami s niekym . niekedy ta polovicka proste chyba no ... Co si budeme klamat :)

lost

Zuzana5656 -

no ked je clovek stastny, a podari sa splnit vsetko po com tuzi :)
tak sa "dari" :)
dari sa dosiahnut ciele, sny a tak :)

"kdzyz se dari, tak se dari"

lost

Inac mna preslo to tulanie sa po diskotekach tak asi vo veku 9 rokov :D

Ale po 12 rokoch ma to znovu nejak laka, ale je to take divne chodit niekam sam, obzvlast ked neni s kym ist :D

lost

Myslim si, ze je to silne navykove.
To je niec ako "cim viac mas, tym viac chces"

:D :D :D

zivot chuti, obzvlast ked sa dari :D