Som mladé dievča,mam 19 rokov. A.. som single . Myslím že to nie je tragédia. Mám však kamarátky-sú to veľmi zlaté baby ktoré však už majú partnerov, jedna rok a pol druhá pol roka. Ale čo sa týka mna..Nejak sa mi stále v tejto oblasti nedarí .. nemyslím si že by som bola škaredá (zas namyslená myslím tiež nie som ;)) ) ale stále nič. Niekedy ma to už aj trápi ...Môj ex hmm to bola osobitná kapitola-robil v zahraničí ,navyše aj ked bol doma tak sme boli od seba velmi velmi vzdialení -čiže sme neboli ani spolu a ani od seba... Bolo to tažké ale pekné ... A problém číslo 3 že bol starší o 8 a pol roka(dospelý takmer 27 r chlap v tom čase )-čiže jeho diskotéky už nebavili a ked som išla ja tak sa zas bál že niekto ma "zbalí " ... Lenže ja som mladá baba ktorá miluje diskoteky, zábavu ,hudbu a pohodu ... neviem trčať doma na gauči a bojím sa že keby priatela mám tak by som to nevedela tiež.. Som dosť aktívny človek ;)) -----------------------------------------------------------------------
Kedy ste mali pocit že už naozaj stačilo túlať sa po zábavách ,diskotékach, baroch ...Ako ste s partnerom trávili volný čas, večer ? Dík za vaše odpovede :)
Kedy je človek vybúrený?
emka44-ty by si si mala nieco take kupit:)
Dobry zivotny styl:)
images.google.sk
ludia, ja mam 44 a este stale ma to nepreslo.Blbe, ze? Teraz ma tu zacnete odsudzovat.Ale je to tak a neviem s tym prestat.
mat partnera a chodit s kamosmi to sa nejako vylucuje?
divne predstava, ze ked uz si najdem partnera, tak musim cely predosly single zivot otocit o 180 stupnov.
nikdy:)
Mna to prestalo bavit v 22,23.Neznamena to vsak,ze od vtedy sedim doma...dnes mam 30,no a raz za3-4 mesiace si vyjdeme s kamoskami na nejake disko:)))
Nasmejeme sa z mladasov,mlade devy sa z nas popsmievkaju,ze sme stare chuderky:)))liecime sa potom aj 2dni a viem,ze tak skoro nehrozi ziaden zur:)
skor chatovacky.
30 a viac.dedincanky skor
to je u kazdeho ineho, niekoho to bavi aj v styridsiatke.podla mna to zavisi aj od povolania-napr.ked niekto robi riaditela v nejakej firme, nebude sa asi tulat po diskotekach, ale pojde do nejakej restauracie-ake povolanie mal tvoj byvaly?zamysli sa preco ho to uz nebavilo.ale myslim si ze ako 19-rocna si este v pohode mozes diskoteky uzivat-myslim ze je to ten najlepsi diskotekovy vek.a mozno prave na nejakej diskoteke stretnes super chalana, s ktorym budes neskor chodit...drzim ti palce...
preco by si nemohla sklbit jedno aj druhe? najdi si neziarliveho chlapa a mas to ako ja ;)
Mne sa paci mozno len slovo "zabava", inak som sa na ziadnej este nikdy nezabavila, cize diskoteky sli vzdy mimo mna, ci ja mimo ne. Hlavne zabavy spojene s tancovanim, nic pre mna. Ani v 15tich, ani v 20tke a myslim, ze mi to nehrozi ani v 30tke ci neskor.
aj u mna to bolo tak.disky zacali tak v 15tich a skoncili okolo 23ky.potom prisiel priatel,nejak ma to prestalo bavit.a teraz si chodime niekam sadnut,alebo na veceru s kamoskami na kavu.a to mi akurat staci.