Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy je človek vybúrený?

Príspevok v téme: Kedy je človek vybúrený?
Zuzana5656

Som mladé dievča,mam 19 rokov. A.. som single . Myslím že to nie je tragédia. Mám však kamarátky-sú to veľmi zlaté baby ktoré však už majú partnerov, jedna rok a pol druhá pol roka. Ale čo sa týka mna..Nejak sa mi stále v tejto oblasti nedarí .. nemyslím si že by som bola škaredá (zas namyslená myslím tiež nie som ;)) ) ale stále nič. Niekedy ma to už aj trápi ...Môj ex hmm to bola osobitná kapitola-robil v zahraničí ,navyše aj ked bol doma tak sme boli od seba velmi velmi vzdialení -čiže sme neboli ani spolu a ani od seba... Bolo to tažké ale pekné ... A problém číslo 3 že bol starší o 8 a pol roka(dospelý takmer 27 r chlap v tom čase )-čiže jeho diskotéky už nebavili a ked som išla ja tak sa zas bál že niekto ma "zbalí " ... Lenže ja som mladá baba ktorá miluje diskoteky, zábavu ,hudbu a pohodu ... neviem trčať doma na gauči a bojím sa že keby priatela mám tak by som to nevedela tiež.. Som dosť aktívny človek ;)) -----------------------------------------------------------------------
Kedy ste mali pocit že už naozaj stačilo túlať sa po zábavách ,diskotékach, baroch ...Ako ste s partnerom trávili volný čas, večer ? Dík za vaše odpovede :)

emka44

ludia, ja mam 44 a este stale ma to nepreslo.Blbe, ze? Teraz ma tu zacnete odsudzovat.Ale je to tak a neviem s tym prestat.

t333

mat partnera a chodit s kamosmi to sa nejako vylucuje?
divne predstava, ze ked uz si najdem partnera, tak musim cely predosly single zivot otocit o 180 stupnov.

sun0808

Mna to prestalo bavit v 22,23.Neznamena to vsak,ze od vtedy sedim doma...dnes mam 30,no a raz za3-4 mesiace si vyjdeme s kamoskami na nejake disko:)))
Nasmejeme sa z mladasov,mlade devy sa z nas popsmievkaju,ze sme stare chuderky:)))liecime sa potom aj 2dni a viem,ze tak skoro nehrozi ziaden zur:)
skor chatovacky.

mnamka257

to je u kazdeho ineho, niekoho to bavi aj v styridsiatke.podla mna to zavisi aj od povolania-napr.ked niekto robi riaditela v nejakej firme, nebude sa asi tulat po diskotekach, ale pojde do nejakej restauracie-ake povolanie mal tvoj byvaly?zamysli sa preco ho to uz nebavilo.ale myslim si ze ako 19-rocna si este v pohode mozes diskoteky uzivat-myslim ze je to ten najlepsi diskotekovy vek.a mozno prave na nejakej diskoteke stretnes super chalana, s ktorym budes neskor chodit...drzim ti palce...

Lily.

Mne sa paci mozno len slovo "zabava", inak som sa na ziadnej este nikdy nezabavila, cize diskoteky sli vzdy mimo mna, ci ja mimo ne. Hlavne zabavy spojene s tancovanim, nic pre mna. Ani v 15tich, ani v 20tke a myslim, ze mi to nehrozi ani v 30tke ci neskor.

soffa

aj u mna to bolo tak.disky zacali tak v 15tich a skoncili okolo 23ky.potom prisiel priatel,nejak ma to prestalo bavit.a teraz si chodime niekam sadnut,alebo na veceru s kamoskami na kavu.a to mi akurat staci.