Ahojte všetci.Chcem sa spýtať či ženám pri milovaní (ale aj všeobecne) záleží na velkosti penisu. Ďakujem za všetky odpovede.
záleží na tom ??
ok
Ahoj,
veľkosť penisu je relatívny pojem, takých 15 cm je už dosť v pohode, ale záleží od kade si meriaš /či od riti, vajec alebo pupku/.
je to rozne niektorym hej niektore maju radi velke, ine male, niektore hrube ine zas tenke a niektorym je to jedno.Ale vecsiny ked sa jej nato spytas povie ti to sama a pravdu
ked sa to tak vezme tak nie...musis vediet ako na to...osobne mam rada viac oral a preto to nieje az take dolezite...ale poviem pravdu nemala som menej ako 14 cm takze neviem...
Nejde iba o veľkosť, ale hlavne o šikovnosť....Znie to síce ironicky: ale aj s malým šašom sa dá zahrať veľké divadlo....ale zase v opačnom prípade (príliš veľký pracovný nástroj :-)), tak treba dávať pozor, aby si žene nejako neublížil....Neboj, je to otázka zručnosti.
Ahoj, ja som zena a mozem ti povedat, ze ak ta zena lubi, ak je tam pevne puto, tak ju taky "detail" nezaujima. A ak by to uz fakt vadilo, tak sa daju striedat rozne polohy, pri ktorych sa to kompenzuje.
savec samojzrejme ze nie nezalezi na velkosti ale na sikovnosti netrap sa nad takzmi blbostami