Čo si mám obliecť na maturitu?

zuzula12

Nieco slusne ... urcite nie rifle alebo superminisknicku, ale ani nie splocenske saty. Pamatam sa na jednu minulorocnu ziacku, ktora prisla v koktailovych satach a ihlickach s holym chrbtom a vystrihom po pupok. Bolo to nevkusne. Faby teraz letia akekolvek, takze s tym sa netrap. Oblec si nieco, v com sa citis pohodlne, ak sa potis, tak nie bluzku, na ktorej budu mapy potu ... :-). A drz sa!

beb

Och,dievčatá, ja tiež skúšam na maturite a toto naozaj nie je problém. Jasné, príďte na maturitu pekne a slušne oblečené, ale oblečenie nijako zvlášť riešiť netreba. Radšej sa venujte tomu, aby ste všetky úlohy zvládli :).

zuzic

teraz si uz mozes obliect vsetko co je slusne a sviatocnejsie. to je jedno ci sukna alebo nohavice. nieco v com sa citis ty dobre:) a drzim palce pri mature:))

levicaaaaa

ja som mala čierne nohavice a top s dlhým rukávom a na ústnych čierne nohavice, také slušnejšie letné tielko, taký top a na tom bolero keď som šla odpovedať...inak bez bolera po škole :D

usiko

ale, prosim ta,

hlavne si oblec nieco, v com sa dobre citis, co ta netlaci, neomina a tak...nech to nie su rifle.....a nieco obnosene alebo take svoncave.....

My ked skusame na maturitach, tak sa ani nepozastavujeme na obleceni maturantov.....jednoducho nech to nebude jak do pubu a je to ok....

...samozrejme,ze nohav, kostym je krasny, ale najednu prilezitost si kupovat bieco tak drahe a nepohodlne, to asi nema vyznam...ci?

diusik

Pockat teraz sa bavime o pisomnych,praktickych alebo ustnych maturitach?Ci na vsetko si obliekate to iste?Nieje to tak ze tie ustne su o nieco vyznamnejsie?Pre mna aj hej...Ved ked clovek sedi v lavici a pise pisomny test tak na nho nikto specialne nepozera.Ci hej?

aluska1

u nas mali skoro vsetky baby nohavicovy kostym, a to uz bolo asi pred 5 rokmi
neviem kde si pocula ze je to faux paux
ani ucitelky niesu casto oblecene podla etikety