Chalani to majú jednoduché, jediná voľba- oblek. Ale čo baby? Čítala som na nete, že podľa etikety by si dievčatá mali obliecť sukňu. Ja si chcem dať nohavice. Bude to veľké faux pas? Prosím poradte mi, čo si mám obliecť. Nejaké sako, alebo iba blúzku? Aký strih, farby?
Čo si mám obliecť na maturitu?
Nieco slusne ... urcite nie rifle alebo superminisknicku, ale ani nie splocenske saty. Pamatam sa na jednu minulorocnu ziacku, ktora prisla v koktailovych satach a ihlickach s holym chrbtom a vystrihom po pupok. Bolo to nevkusne. Faby teraz letia akekolvek, takze s tym sa netrap. Oblec si nieco, v com sa citis pohodlne, ak sa potis, tak nie bluzku, na ktorej budu mapy potu ... :-). A drz sa!
Och,dievčatá, ja tiež skúšam na maturite a toto naozaj nie je problém. Jasné, príďte na maturitu pekne a slušne oblečené, ale oblečenie nijako zvlášť riešiť netreba. Radšej sa venujte tomu, aby ste všetky úlohy zvládli :).
ze faux pas.. nie, ved cierne nohavice, v pohode..
teraz si uz mozes obliect vsetko co je slusne a sviatocnejsie. to je jedno ci sukna alebo nohavice. nieco v com sa citis ty dobre:) a drzim palce pri mature:))
kocky, v juni a koncom maja byva uz tak teplo, ze v nohav, kostyme by sa vam bohvieako neodpovedalo, ci?
ja som mala čierne nohavice a top s dlhým rukávom a na ústnych čierne nohavice, také slušnejšie letné tielko, taký top a na tom bolero keď som šla odpovedať...inak bez bolera po škole :D
ale, prosim ta,
hlavne si oblec nieco, v com sa dobre citis, co ta netlaci, neomina a tak...nech to nie su rifle.....a nieco obnosene alebo take svoncave.....
My ked skusame na maturitach, tak sa ani nepozastavujeme na obleceni maturantov.....jednoducho nech to nebude jak do pubu a je to ok....
...samozrejme,ze nohav, kostym je krasny, ale najednu prilezitost si kupovat bieco tak drahe a nepohodlne, to asi nema vyznam...ci?
Pockat teraz sa bavime o pisomnych,praktickych alebo ustnych maturitach?Ci na vsetko si obliekate to iste?Nieje to tak ze tie ustne su o nieco vyznamnejsie?Pre mna aj hej...Ved ked clovek sedi v lavici a pise pisomny test tak na nho nikto specialne nepozera.Ci hej?
u nas mali skoro vsetky baby nohavicovy kostym, a to uz bolo asi pred 5 rokmi
neviem kde si pocula ze je to faux paux
ani ucitelky niesu casto oblecene podla etikety