posilnenie noh

Príspevok v téme: posilnenie noh
puppy202

ahojte :) potrebovala by som poradit...mam v podstate stihlu postavu,nemam nadvahu ani nic take...mojim problemom (a asi nebudem jedina) su vonkajsie stehna,tam mam take akoby kopce,najma na pravej nohe...neni to nejaky extrem,ale dost mi to vadi...plus sa mi tam zacina tvorit celulitida...takze mam dve otazky: 1.je mozne,ze pri cviku-lezim na bruchu a dviham nohy dohora, sa mi to zhorsuje?akoby som si zvacsovalaa tu tucnotu mam pocit :D to je asi uplna blbost,ale potrebujem to potvrdit ze je to hlupost :D....a 2. ked jem normalne,tak ze obcas nejaku sladkost(kazde 2 dni cca),chispy(mozno aj 1-2x za mesiac) a snazim sa neprejedat a cvicim denne asi 15 minut posilovacie cviky na nohy,ze sa to da do leta zlepsit moje nohy?prepacte ze som sa tak rozpisala...dik za kazdu radu :)

A-Z

K tvojej prvej otázke:
Až taká blbosť to nie je, máš práve veľmi dobrý pocit. Totiž na hrubšie stehná/lýtka vôbec nie sú dobré posilňovacie cviky, ak ich chceš zoštíhliť. Ty teraz vlastne trošku naberáš/spevňuješ stehnenné svaly, a keďže je nad nimy ešte aj troška tuku, v konečnom dôsledku pôsobia ešte objemnejšie.
2. Sem-tam sladkosť ešte nikomu neublížila. 15 min je žalostne málo. Odporúčam ti najprv 30 min, potom 45 a nakoniec 1 hodinu bicyklovania, plávania, korčule, aerobik... Pri týchto aktivitách sa najlepšie chudne = spaluje tuk. Stačí 3x do týždňa.
POSILŇOVANIE nerovná sa CHUDNUTIE.