strasne sa mi paci jede spoluziak,nasla som si ho aj a fb,nemal tam napisane,ze ma vztah,tak som sa tak potesila,lenze potom som klikla na jedno dievca,co ma v priateloch,a mala napisane,ze ma s nim vztah,ja sa z nim nepoznam,ani s nezdravime,nic,kedze to je len spoluziak z vs s inej skupiny,a neviem ani jak sa s nim zoznamit,a ani ci si ho pridat na fb ako priatela ? co myslite ?
spoluziak
ja by om rada,ale radsej tak anonymne,na fb,hned bude vediet kto som aked odignoruje bude to blbe,lebo ho skoro kazdy de stretam a navyse jeho spoluziacka,je moja spolubyvajuca na izbe a vobec sa nemusime.
Ved vyskúšaj, Možno sa s toho niečo vykluje... Pridaj si ho do priatelov, ak tvoju žiadost odignoruje, bud nemá záujem, alebo je fakt zadaný, alebo ved sa skús popýtat...Ak príme žiadost, začnite si písat:) Ja som prakticky moc chcela jedneho chalana zo školy, napísal mi na keci, potom na Fb a dnes je to vyše4 mesiacov, čo sa neskutočne milujeme tak vyskúšaj :) držím palce
???
no neviem...
...ale chcela by som sa s nim aspon spoznat,jak nato hmm ?
pravdepodobne si to zverejnil (lebo ked to ma to dievca v profile, on to musel potvrdit ze ma s nou vztah, cize sa to ukazuje aj v jeho profile), ale ma tak nastavene sukromie, ze s ludmi ktorych nema v kontaktoch zdiela len urcite informacie
no,ale preco si on nezverejnil,ze ma vztah ?
tak z videnia ma urcite pozna,ale osobne nie.
no ked ma nejake dievca zverejnene ze ma s nim vztah tak to asi tak aj bude ;). cize by sa podla mna nehodilo ho pridat, ked ho prakticky ani nepoznas.. ine by bolo keby ste sa aspon zdravili.. neviem, mne sa nepaci ked si ma prida niekto o kom v skole ani neviem ze existuje
pardon ua chyby :D