strasne sa mi paci jede spoluziak,nasla som si ho aj a fb,nemal tam napisane,ze ma vztah,tak som sa tak potesila,lenze potom som klikla na jedno dievca,co ma v priateloch,a mala napisane,ze ma s nim vztah,ja sa z nim nepoznam,ani s nezdravime,nic,kedze to je len spoluziak z vs s inej skupiny,a neviem ani jak sa s nim zoznamit,a ani ci si ho pridat na fb ako priatela ? co myslite ?
spoluziak
sak ty sa raz dosmejes ked sa to stane tebe, potom budes vyplakavat
ty asi vela o vztahoch nevies
akoze jak ja komu ublizujem ? :D sa spametajte,jojbodaj by vam dakto prebraltoho vasho milovaneho :)
...alluska aspon vidis ako sa sliepka rozprava...
hajja...mozes si byt ista ze je x pripadov ked su ludia spolu uz od 20...a az za hrob im to trva...tak nechaj chlapca na pokoji ked je stastny a ma svoju lasku...
a neprajem ani tebe aby ti niekto raz takto ublizil...ved mozno zistis ake je to naozaj lubit a uz navzdy...
ja netvrdim ze maju byt spolu cely zivot ja tvrdim ze ich mas nechat tak ked su spolu tak asi na to maju dovod ty tela
ale sak co by som chcela od 20 rocnej baby ktora ocividne rozmysla inym organom ako mozgom
hej hej,to bola reakcia nato,ze preco si myslim,ze ma registruje a nie,ze si myslim,ze ma chce kotkodak :)
a ktory dvadsat rocny chalan zostal do smrti v takom veku s doevcatom,moja naivna si ty :D
strasne si namyslas
ja sa tiez na vselikoho divam a to este neznamena ze sa mi paci
ale ty si asi myslis ze ked sa na teba niekto diva tak ta asi chce
jaj nikto s nikym neni vecne?raz ty budes mat frajera, bude ti ho chcet nejaka prebrat a potom to pochopis aky je to pocit ty trubka
neznasam taketo baby,
v skole
no lebo velakrat sme sa na seba tak zadivali...
a ja nechcem nikomu nicit vztah,a aj keby nikto d nikym neni vacne...
ja sa s nim chcem len spoznat.
hajja preco sa pletis do zadanych?nerozmyslas ze tym mozes raz niekomu pokazit pekny vztah?
..odignorovat moze aj preto, ze sa vobec nepozna. ja som si niektorych ludi nepridala prave preto.
aa mne osobne pride trapne snazit sa zbalit niekoho kto ma priatelku
p.s.: hajja, nechcem ti kazit iluzie ale on mozno ani nevie kto si.. odkial vies ze ta vobec registruje, ked sa "stretavate" kazdy den?