monitor dychu

Príspevok v téme: monitor dychu
cindyy

čo si myslíte o monitore dychu? mám doma dvojtýždnové bábatko a všade čítam o tom syndrome, a mám velký strach. doktor síce povedal, že malý je zdravý a nevidí dôvod na ten monitor, ale na to zomierajú ževraj aj úplne zdravé detičky. to by som neprežila. a čítala som, že jedným z najzávažnejším prípadom patrí, to, že ked má madrac v postielke po niekom. je to pravda????? lebo my taký máme.....ak by niekto náhodou predával monitor dychu, tak mi prosím napíšte, mám záujem.... dakujem

fixka

meggy ja som tiez cerstva maminka a kedze sa bojim tak ho mam :) niekoho to ani len nenapadne, co je lepsie lebo ma o starost menej a este aj usetri kopec prasulov...

meggy10

a ani nato sa neda 100% spolahnut, jedna mi pisala, ze jej spustil plany poplach a skor nedychala ona jak to babo.

meggy10

fixka no vazne som o ton nevedela az ked raz v telke som videla. nepochopila si slovko strasit, ona je este mlada tak ako aj ja a ty si napisala, ze bez toho by si nezaspala a ona je cesrtva mamicka velmi sa boji, tak teraz nebude uz ani ona spat. tak ako som pisala vsetko je medzi nebom a zemou.

fixka

no meggy este ze si to vobec zistila, sladka nevedomost...
nestrasim, moze sa to stat hocikomu aj navonok zdravym detickam, ved na to vplyva x faktorov.
pre pokoj duse sme si to zaobstarali, kazdy nech si robi podla seba. myslim ze je to dobra vec, zatial sme nemali ani raz plany poplach a som ovela kludnejsia :)

meggy10

fixka nestras ju, my ho nemame, ja som zistila, ze taky syndrom existuje ked mal maly 3 mesiace, nic sa neboj, vacsinou sa to stava socialne slabsim rodinam, ked ziju v zafajcenom byte,najlepsie je mat babo v perinke, alebo zavinovacke a v POSTIELKE ziadna postel medzi vami. vsetko je medzi nebom a zemou, vela x sa stava, ze monitor spusti falosny alarm a vtedy by ta skor slak trafil a ked tak velmi chces dostanes porodne a si kupis.

aluska1

ja som nikomu nepovedala ze si ma zmenit nick..praveze mi to pride odveci ked zaklada stale nove temy ked doteraz vsetko riesila v tej jednej

ccc

..a to ma podla teba stale pouzivat nick "smutna" ?? Hlavne ze v jej teme ste ju drbali, preco si uz nezmenila nick...