čo si myslíte o monitore dychu? mám doma dvojtýždnové bábatko a všade čítam o tom syndrome, a mám velký strach. doktor síce povedal, že malý je zdravý a nevidí dôvod na ten monitor, ale na to zomierajú ževraj aj úplne zdravé detičky. to by som neprežila. a čítala som, že jedným z najzávažnejším prípadom patrí, to, že ked má madrac v postielke po niekom. je to pravda????? lebo my taký máme.....ak by niekto náhodou predával monitor dychu, tak mi prosím napíšte, mám záujem.... dakujem
monitor dychu
meggy ja som tiez cerstva maminka a kedze sa bojim tak ho mam :) niekoho to ani len nenapadne, co je lepsie lebo ma o starost menej a este aj usetri kopec prasulov...
a ani nato sa neda 100% spolahnut, jedna mi pisala, ze jej spustil plany poplach a skor nedychala ona jak to babo.
fixka no vazne som o ton nevedela az ked raz v telke som videla. nepochopila si slovko strasit, ona je este mlada tak ako aj ja a ty si napisala, ze bez toho by si nezaspala a ona je cesrtva mamicka velmi sa boji, tak teraz nebude uz ani ona spat. tak ako som pisala vsetko je medzi nebom a zemou.
no meggy este ze si to vobec zistila, sladka nevedomost...
nestrasim, moze sa to stat hocikomu aj navonok zdravym detickam, ved na to vplyva x faktorov.
pre pokoj duse sme si to zaobstarali, kazdy nech si robi podla seba. myslim ze je to dobra vec, zatial sme nemali ani raz plany poplach a som ovela kludnejsia :)
fixka nestras ju, my ho nemame, ja som zistila, ze taky syndrom existuje ked mal maly 3 mesiace, nic sa neboj, vacsinou sa to stava socialne slabsim rodinam, ked ziju v zafajcenom byte,najlepsie je mat babo v perinke, alebo zavinovacke a v POSTIELKE ziadna postel medzi vami. vsetko je medzi nebom a zemou, vela x sa stava, ze monitor spusti falosny alarm a vtedy by ta skor slak trafil a ked tak velmi chces dostanes porodne a si kupis.
my mame monitor dychu, neviem si predstavit ze by som ho nemala, asi by som ani v klude nespala.
ja som nikomu nepovedala ze si ma zmenit nick..praveze mi to pride odveci ked zaklada stale nove temy ked doteraz vsetko riesila v tej jednej
..a to ma podla teba stale pouzivat nick "smutna" ?? Hlavne ze v jej teme ste ju drbali, preco si uz nezmenila nick...
smutna1 preco sa skryvas za iny nick?ved ajtak ta prezradi ip adresa