Takžee... NA toto forum moc nechodim ale tozhodla som sa ze si zalozim svoju prvu temu .. O dva a pol mesiaca koncim strednu skolu. V maji budem oslavovat 19tku . Pocas mojho studia na SS som vsak nezazila ziadny trvaly a "normalny" vztah ... Pred dvoma rokmi som spoznala perfektneho chalana a naozaj sme si rozumeli . On mal 26 ja len kratko po 17..V podstate decko .On budemat tento rok uz 28!! Skusili sme kratko chodit spolu no nevyslo to kvoli vzdialenosti ktora medzi nami bola-ja na strednom , on na zapadnom slovensku ...Mam pomerne prisnych rodicov a je jasne ze by ma k nemu urcite nepustili ... Navrhla som teda kamaratstvo . Bola to obrovska facka pre neho... Prakticky rok nie sme spolu -hoci .. Nazvat to vztahom .. Nikdy medzi nami nebolo nic viac ako bozky, nedokazala som si predstavit mat v 17 sex ! A dodnes sa na to moc necitim ....Aj dnes ma vsak trapia vyciky ako som sa k nemu zachovala !!! Potom si nasiel priatelku -po niekolkych mesiacoch a su spolu velmi stastni .. Stale mam vsak pocit ze som spravila hnusne svinstvo toho pocitu sa neviem zbavit !!!pretoze mam mal strasne rad ... Viem takychto rovnakych pribehov o nestastnej laske su asi tisice.....
---------------------------------------
Chcela som sa spytat :
Či ste niekedy mali vztah podobne zvlastny ako bol ten moj...
Či ste niekedy poznali cloveka o ktorom ste si mysleli ze NAOZAJ je ten pravy...A predsa ste sa rozisli !
Či ste si v 18 tke mysleli ze nikdy lepsi uz nebude a on bol -lebo ja si to momentalne nejak neviem predstavit kto pride po nom ..
Co vam pomohlo zabudnut ... Nemysliet , netrapit sa .. Naozaj novy vztah ??
Ako sa znova zalubit ked stale mam v hlave jeho ....
Či ste svoje byvale lasky kontaktovali alebo nie... Ci vas to bolelo ked ste si stale spolu pisali .. ??
Dakujem za vase odpovede...