ako si mam poradit. zacinam mat silne prejavy neviem asi depresie... dneska ma nenormalne dostala neviem ako to ani vysvetlit, ludska hlupost alebo neohladnost... ako sa mozu takmer ludia pohadat koli malichernosti bez toho aby sa snazili si to aspon vysvetlit... normalne je mi zle z toho a primitivny konflikt sa len stupnuje, pretoze ludia sa nedokazu porozpravat... ja nevravim ze ja to dokazem, tiez som len clovek, ale ak sa problem nevysvetli hned tak sa len stupnuje napatie a to raz praskne... och ja tiez nie som dokonaly... ale uz nerozumiem... no a rovnaky problem mali a maju moji rodicia.. a teraz nedokazu spolu zit ani normalne sa porozpravat, pretako sa mam preniset nad takymi vecami to neviem potrebujem asi silnu davku lasky, ktoru nikde nemozem najst.. a ak mi niekto povie ze nehladam... tak si myslim ze prilisna snaha mi prineise iba neuspech... pretoze hladam ale opatrne...
citim ze to ide so mnou dolu vodou... moje psychicke problemy sa budu len stupnovat a neviem kde hladat oporu...
je mi zle
Mily drahy.... :D
MAM TA RADA,...
Vela pokoja do srdiecka, hore hlavu, zvladnes vsetko co ti zivot prinasa, VER MI!
zlatino riešiš problémy svojich rodičov a to nie je dobré, ak ich máš rád tak ich nechaj tak, to čo robia, nieje dobré,pre nikoho ani pre teba ani pre nich, niekedy sa to tak stáva, neber si to tak k srdcu, v živote každého z nás sa to občas stáva...
podľa mňa to nie je depresia ale úzkosť, panika...