zdravim vas vsetkych. chcel by som sa vas popytat ci by ste mi nevedeli pomoct s mojim problemom, v oblasti konecnika pocitujem neprijemne svrbenie ,mokvanie, alebo proste upotenie//zadku//, nasledkom tohto aj mierne krvacanie,no a pred neakym tyznom sa mi pri analnom otvore urobil neaky vred alebo co to je .....prosim poradte co je to ?????
Prosim poradte
Ja myslím, najprv za svojim, nech Ťa pošle k odbornému.
myslite ze fakt ide o hemeroidy..?? a co je to za vysetrenie??? mam ist za urologom alebo za svojim lekarom?.
Ja si myslím, že ide o tie hemeroidy.
ak máš poruke akupunktúru, nechaj sa preliečiť na zlatú žilu, v tomto štádiu by asiu stačilo jedno sedenie
No ked si tam uz mal krv, tak by si mal zajst k doktorovi. Mozu sa Ti aj zapalit tie uzliky a dostanes infekciu....
stolicu mam v pohode pravidelnu a bez problemov ziadna bolest nic, az pri utierani:)
NO pravdepodobne ide o hemoroidy a ten vred to je uzlik.. z vystelky hrubeho creva. Mal by si zajst k doktorovi, resp. si kup nejake masticky, cipky v lekarni. Tam ti poradia ake su navhodnejsie. Musis jest viac zeleniny a mat pravidelnu stolicu...