Je podla vas mozne, ze clovek, ktory na foto vyzera nie celkom pekne/skaredo, moze byt v skutocnosti dalekoviac krajsi? Tak napr. ja. Ked sa vidim v zrkadle, dobre sa nalicim, vravim si – ok, aj horsie mohlo byt. No akonahle sa uvidim na foto – chytam sa za hlavu.
Alebo…v zrkadle clovek vidi, to co chce vidiet, narozdiel od fotiek, ktore odrazaju tvrdu realitu a neklamu. Tak ako to vlastne je? Poradte…
Foto a skutocnost
ShaulaT pekne si to napisala ;)
Niekto nemusí byť zrovna fotogenický.... a krása je vec pozorovateľa a okamihu v ktorom sa práve nachádza...
ja neviem, neriešim to, ale ak nie si so sebou spokojná a máš pocit, že je to kvalitou fotky, byť tebou dám si pár fotiek urobiť u nejakého fotografa podotýkam dobrého a dôkaz budeš mať pevne v rukách :-)
dúfam, že to dopadne dobre :-)))))))))
niektori ludia su na fotkach stokrat krajsi a ini zasa naopak, vyzeraju v skutocnosti ovela lepsie:)
dost zle podla mna je,ked sa clovek na seba pozera cez dve zrkadla zboku. prvy raz to bol u mna sok, ani som nevedela,ze az tak zle z profilu vyzeram :D
Mne sa ludiana fotkach zdaju inaksi. Ja tiez na kazdej vypadam akoby inak a pritom som furt rovnaka a nemenim nijak svoj vyzor. Ide o uhol fotenia, ake je svetlo atd. Niektorych ludi na fotke nesppznavam, vyzeraju na nej lepsie ci aj horsie nez v skutocnosti. Fotky nevnimam moc objektivne ohladne vyzoru cloveka. Asi zavisi od nalady kedy sa fotil.
ja mam na fotkach krasne baculate licka, kazdy si mysli, ze od fotenia som musela zhodit aspon 5 kg, ale nie je to tak, na vsetkych fotkach mam taketo okruhle lica a v reale nie
tak zas vynimky su...ale je ich mizivo malo ani rok som taku vydarenu nemala...ale bud rada ze si v skutocnosti krajsia horsie by to bolo naopak:P
Hmm ;o) To mne raz vlastna mama na jednu foto, ktora bolo vynimocne vydarena povedala " tu si aka pekna, to ani v skutocnosti taka niesi..." Ale inak, sa mi zvycajne nezadari.
liona ani ja som neni z radu Shrekovitych:) a pritom na fotkach tak vyzeram:D jedine dobra fotka je ked som mala dva mesiace pekne sa tam tvarim:)) ale teraz vobec jednoducho fotka strasne, ci z obcianskeho alebo rodinna, skolska...jednoducho strasne:) ale uz vela ludi mi povedalo ze az taka spatna som neni ako na fotke:DD