Dobrá psychologička v ZA

Príspevok v téme: Dobrá psychologička v ZA
Zilincan

Ahojte!
Nemá tu niekto skúsenosti s nejakou dobrou psychologičkou v Žiline? Začal som chodiť k jednej do nemocnice, no moc sa mi nepáči jej prístup. Nemá niekto tip na nejakú, ktorá chápe, že psychicky chorý ľudia nerobia normálne veci?

PS: K tej čo mám ešte raz pôjdem a uvidím, ako dopadne naše stretnutie. Ak sa mi nebude páčiť, tak skúsim inú lekárku. Stačí jej povedať, že idem inde a ona všetky materiály poskytne tej novej lekárke?

Ďakujem za poradenie!

cokoladka898

este ma napadla taka vec ci nemoze ist o to ze tie, resp. ta ktora ma prazdno ci si neobjednava. bo psychologovia to tak zvyknu robit bo keby mam cakat na psychoterapiu a pridem do cakarne rano o siedmej a bude tam uz 5-6 ludi tak na 5-6 hodin mam postarane. neviem si predstavit ze cakam tolko hodin u psychologa. moj nazor

Zilincan

No trošku som tam poplietol pojmy... Ospravedlňujem sa...
Samozrejme hľadám psychologičku. U tej čo chodím ma zaujalo, že mala prázdnu čakáreň a tie ostatné (3) mali plno.. TO asi svedčí aj o jej kvalite :/

farmaceutka1

V prvom rade psychologicka nie je lekarka. Treba si ujasnit pojmy. Hladas psychiatra-lekara alebo psychologa?