Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

dobra vila

Help, okey :P. Ved ja iba tak. Ze podla mna teraz mozno chalani napisu ze trojka, trojka, trojka...ale v reale to tak nie je. Tam leti skor dvojka s nozkami ako jednotka :D.
Neviem, nakolko je ta 1 vysportovana, ale nozky ma pekne :).

mimimi:)

je to podla mna o vkuse...dvojka a trojka mi pridu zdravsie, aj ked je pravda, ze trojka je az velmi zaoblena:)...jednotka je aj na moj dievcensky vkus prilisne chuda, alebo teda vysportovana. trojka ma peknu tvar, dvojka akuratnu postavu, treba to spojit:D

AdamKrt

Trojka je paradna, jednotka je vychrtlicka. Dvojka je akurat.

Trojka sa tiez nezda taka tucna, to je tiez len uhol pohladu.

dobra vila

bodynka - jasne, vidim to. Ale nemaju rovnaky postoj a to vela spravi. Na boky a sirku stehien su temer rovnake. Ved vravim, ze cislo 1 ma omnoho lepsie nohy :)). A je krasna kreolka.

dobra vila

Help, neviem, ci by sa vacsine chlapom pacila 3-jka. Mozno na jednu postelnu akciu, ako vas tak poznam :P, nie v zlom!
Ale z vlastnych poznani viem, ze vacsine chlapom sa uz prilis buclatejsie baby nepacia.
Navyse, ked ja baba uz zamlada obla, tak cim bude starsia, tym budu jej krivky horsie. Celulitida, strie, ovisnute brucho, prsia...ziadny tvar, ziadne svaly, ovisnute sadlo. To je fakt. Preto by sa mali baby snazit zamlada vyzerat schopnejsie.
Tym nechcem povedat, ze ako kost a koza!! To nie, to je skarede.
Podla mna, ako nazor jednotlivca -dievcata:
ci stihla, ci oblejsie (ale nie buclate!!), myslim tym baby typu krv a mlieko vyzeraju uzasne, nech maju aj zadocek, ci plnsie krivky - nech je proste na nich co drzat. Taketo su pekne, ako aj take, co su stihle, ale nie moc vychrtle. A este ked ma baba prsia, tak je to super.
Ale zas stavbu tela clovek nezmeni. Ked nemas boky - tak nemas, ked nemas prsia - tak nemas, ked mas za boky, to moze vadit atd :). Nepoznam zenu, ktoru by netrapila vlastne postava.

bodynka

vila ty tam nevidis pekne obrys jablcka na kolene pri c. 1 a ze pri c 2 chyba?Alebo clenky. Vobec nemaju rovnku postavu
A trojke by bez tielka prsia padli nizsie.:D

dobra vila

Este nieco, decka, 1-tka nie je vychrtla. Podla mna ma temer zhodnu postavu s cislom 2!!!
Iba cislo 1 je vytocena a z toho pohladu vyzera chudsie. Kebyze sa postavi do pozicie ako cislo 2, tak maju rovnake boky, stehna a podobne. Mali ich odfotit vsetky z rovnakej pozicie, takto je to o nicom!!!
Inac obidve su chuducke :). Niekto tu pisal, ze nepoznam cislo 2 bez celulitidy... COZEEEE??? Ved ta holka je uplne chuda!! Nema na sebe ani gram nazvys! To, co vidite, su jej boky (jej kostra).
Dobra baba, nech je stihla, alebo tzv.krv a mlieko musi mat boky - tvar tela! A prsia... ale nie kazdej boli dane. Ked ma baba boky a prsia, tak je pritazlivejsia.
Napriklad cislo tri ma pekne vyformovane prsia, len je az prilis pri tele, co sa tyka dolnej casti. Hrube stehna a hruby pas.