na priblizenie situacie by som uviedla moj pripad...Moj chalan je vysoky okolo 185 cm( 2 hore dole, neviem presne)a ma fajn postavu. Nie uplne vysportovanu, ale je sumerna, brusko male, na rukach vidno svaly, zadok ma pekne okruhly...proste je to chalan, o ktorom by ste si nepovedali ze je tucny, tlsty ci pri tele, je to taky priemer- tak akurat. Ja nemam idealne miery, co znamena, ze niesom ani jednotka a ani dvojka-skôr nieco medzi dva a tri, mozno skor k dvojke... Chcem tym povedat, ze mam plnsie tvary , ale niesom obezna, mame to proste v rodine, vyraznejsie stehna, vacsie prsia, co ale podla mna neznamena ze trpim nadvahou....Moj frajer sa nikdy nestazoval, miluje moje krivky, a keby to tak nebolo a mal by vyhrady, bola by som ochotna dat nejake to kilo dole, ale pri nom mam pocit,ze som fakt jedinecna...Chcem tym povedat, ze to neskatulkujte-ze chlapom sa pacia najviac 1, 2 ci 3, jedine co som chcela vidiet, su nazory roznych ludi...Ak zena povie za muza, ze vsetkym muzom sa pacia tie a tie, je to nazor jej samotnej, ale nie nazor dotycneho:)