Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

:D to ja som napisala s tymi vychrtlinkami, tak ako ospravedlnujem sa vazne tym ,ktorych to urazilo...vobec to tak nemalo vyzniet, asi mi to nedoslo...No ja idealne miery napr nemam, a nechcela by som byt ako jednotka...a peter 123 napisal si to riadne hnusne, ze ma si kam pichnut...kks, co ste to za ludia,hlavne niektori chlapi proste, mohol by si mat zensku akokolvek rad, a mohla by byt tvoja totalna krvna skupina,ale za to ze ma kila na vyse uz je odsudena ze? pekne...

sadruss

toto je taky zkreslujuci obrazok, jednotka ma zdeformovane lytka a clenky fotoshopom a trojka ma nohy umelo vyhladene a upravene tak, aby vyzerali esteticky. Ja som za jednotku.

cappy

presne tak, suhlasim aj so Ziarou aj s petrom..nikto nepovie nejakej babe tucnej sak uz schudni...ale chudej sa vzdy povie, booze jaka si chuda, sak daco so sebou rob...pritom je to cista genetika, a je zdravsie byt chudou ako tučnou...pri tej trojke zabudli na jednu vec..ze existuje aj gravitacia, cize vsetok tuk co ma naviac, ide smerom dole...a ze baby pri sebe, nemaju take hladke nohy, ale vacsinou ich trapi celulitida...a kazdy sa u tych troch aj tak najvaic zamera na tvar a na prvy pohlad...a ten jasne pada na dvojku, este aj z najelspieho pohaldu ju dali do stredu

Ziarra

No presne...ak niekto označí babu číslo 2 alebo 3 za tučné...tak je to spoločensky neprijateľné...ale keď označí jednotku za vychrtlinu tak je to v pohode. Ono to bude asi tým, že všetky chcú byť ako tá jednotka...prečo by inak furt chudli?! Všimnite si niekedy na svojom okolí, že ak je vážne pekná baba sebavedomá - ohovárate ju..ale ak je taká priemerná baba...skôr škaredšia rovnako sebavedomá - ešte ju podporujete v tej jej sebavedomosti. Nebude to náhodou tým, že takou babou sa necítite ohrozené? A každému sa páči niečo iné...ale mne sa rozhodne nepáči, ak niekto ohovára chudé dievčatá pretože sú chudé...veď ony pre to väčšinou nič nerobia..je to genetické. Tak isto ako to býva u baculiek. A osobne si myslím, že veľa baculiek (z môjho okolia) si sami môžu zato, že sú baculaté...vždy síce hovoria, aké sú spokojné atď...ale vždy! na nich príde depresia z ich postavy a vyplakávajú sa mi na ramene.

peter123

inak baby...akoze mne je to celkom jedno..ale preco tak hanlivo oznacujete stihle baby??? vychrtlinky??? to ako keby oni vas oznacovali velrybami alebo mastodontami...aa zmyselnejsie mozu byt tie typu cisla 3 asi jedine v tom, ze chlap si moze pichnut kam chce...ale ked sa prirazi tak sa to musi natriasat az do aleluja...

bibba

cislo 1 ma pekne brusko, stehna, ruky...nema peknu dolnu cast noh, ale no a co. cislo 3, to je moc. a cislo 2 -celkom v pohode, ale nejaka je moc biela a urcite by bola krajsia keby schudla 3 kg:P

baby , ci co ste:) tam nejde o to ze su upravene, ide len cisto o typ postavy-chuda,priemerna , a plnsia....a o to, ktoru si chlapi vyberu...tak ak je muz od narodenia orientovany na vychrtlinky, tak to ze je tato z fotosopu mu nezabaraniv tom aby si ju vybral..proste len akokeby na ilustraciu:) a pre "pytam sa"...skus sa dako preklikat cez tu fotku a adresu k tomu, ja to uz neviem presne ale nejak som k tomu len takto prisla, je to po anglicky, ale najdes to