Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny

Príspevok v téme: Ktoru z nich si vyberiete? baby aj chalani, muzi aj zeny
mimimi:)

tuto temu som zalozila len tak zo zvedavosti..vela bab sa pyta ci sa chalanom pacia aj dievcata kusok pri tele, alebo krajsie povedane-s krivkami. Nasla som jeden konkretny vyskum na nete, v ktorom sa uzkazalo, ako to vlastne je. Zaujima ma vas nazor. Ak mate cas chut kliknite si plis na fotku troch dievcat:

www.theage.com.au

a povdzte, ktora sa vam zda najpritazlivejsia a preco:) kludne aj zeny. A moj nazor?:) dvojka je najidealnejsia ale trojka mi pride velmi zmyselnaaa:)

bodynka

ja 1. Ale tej prvej by som dala prsia z tej druhej a potom by kazdy chcel 1.:D
Na 2 sa mi nepacia nohy.Su bez tvaru, ta iste by v sukni nevinikla a 3 no coment na to telo ale hlava je pekna.

skvele

postavou sa mi paci 1, je fajn vysportovana, ma aj prsia, a v 50tke nebude obalena zbytocnym tukom. A ano, je to dost vyretusovane, lebo 3ka by nemala take hladke nohy, trochu to skresluje. Ale aj dvojka je pekna, ale ja by som si vybrala jednotku:)

dobra vila

??? Ale ved jednotka a dvojka maju skoro zhodne postavy. Iba jednotka je vytocena doboku, takze jej postavu nie je tak dobre vidno.

Podla postavy sa mi najviac paci prave ona, cize cislo 1. Neviem, ci to je iba tym vytocenim, ale jej nohy vyzeraju velmi dobre, tak zdravo vysportovane + je krasne opalena, vyzera omnoho lepsie ako dva.
Co sa tyka tvare, nie je najkrasia /podla mna/, dvojka do tvare vyzera omnoho lepsie.
3-jka ujde, ale na postavu sa mi nepaci. Keby mala taku postavu v 40-tke a vyssie, tak beriem.

Ziarra

Zaujímavé je to, že baby "dvojky" sa snažia chudnúť...lebo si pripadajú tučné. Teda aspoň ja také poznám.

0vecka

2 Lilly presne tak ono cela ta fotka je tak spravena ze obdve su otocene k nej a uplne to krici ze vyber tu v strede :)

inaq mne ta v strede pride este tenka ta 3 ma zase dost velky zadok kebyze ma mensi zadok a trosku vecsie prsia tak naj by pre mna bola 3 :)

Ziarra

No všetky tri sú vyretušované...tak sa to posúdiť nedá. Nepoznám "tvojku", ktorá by mala takú postavu a nemala celulitídu...Myslím, že dvojka sa väčšine páči preto, že má peknú tváričku. Jednotka je vážne veľmi chudá...ale aspoň nebude vyzerať v štyridsiatke jak bomba. V každom prípade si myslím, že "dvojka" má najzdravšiu postavu. Moja postava je skoro presne taká ako "jednotka"...cítim sa ale veľmi dobre, nikdy som nedržala dietu...je to podľa mňa všetko o génoch.

Matyo

S dvojkou by som chcel chodiť, s trojkou by som chcel sex a tá jednotka tiež neni špatná, mne sa páčia všetky ; )

Lily.

Dvojka. Pride mi spokojna so sebou, taka v pohode. Nie taka afektovana ci v krci jak tie dve. Vyzera ako by hovorila: Mam vas na haku, nech uz si o mne myslite, cokolvek." Proste prirodzena.
Jednotka vyzera jaksi znizene, aj tie vlasy bez lesku, to ta trojka posobi zdravsie a prijemnejsie nez jednotka.