Piercing

Príspevok v téme: Piercing
SlaveGirl

Dobrý den chcem sa spýtať či máte niekto piercing na intímnych miestach (bradavky,klitoris,geish apod).Ja by som si checla dať piercing na bradavky a možno aj na klitoris lenže u nás v salóne to nerobia.Čiže ak máte niekto skúsenosť zlepšilo vám to sexuálny život,prosím uvediete a cenu za akú ste si ten piercing dali urobiť.Dakujem

Minka12345

Ahojte, chcem sa podeliť o moju skúsenosť, už asi 2 roky mám urobený piercing klitorisu (vertical hood), robené je to v BA v aidyle. Bolesť síce znášam veľmi dobre ale môžem povedať že je to úplne v pohode, aj keď som bola v tom momente pripravená aj na najhoršie :) hojilo sa to asi najrýchlejšie zo všetkých mojich piercingov (mám ich cez 10), samozrejme, treba dodržiavať hygienu, čistiť si to a chvíľku odtial ruky preč ;)
Pred asi rokom som si dávala robiť piercing do bradavky, avšak ten musel ísť po asi 4 mesiacoch von, pretože som ho mala zle (nerovno) prepichnutý a tak sa mi posúval stále smerom von od tela a nehojil sa. Je o však individuálne.. Ale rozmýšlam o tom, že si ho dám urobiť znova :) uvidíme.
O, skoro som zabudla, čo sa týka toho percingu klitorisu a sexuálneho života potom, je to niečo ÚŽASNÉ! Piercer ma strašil, že sa môže (ale nemusí) stratiť citlivosť, ale pravý opak je pravdou. Takže vrelo odporúčam :)

miau1

uha tak toto ma zaujalo a inak nemôže sa stat ze ked prepuchuje klit. ze stratite citlivosť alebo niečo take?? toho by dom sa trosku bala
pri sexe to nezavadzia? :)

MeAmor :)

Ahojte :) Akurát som sa bavila s kamoškou, že by sme si chceli dať piercing. Ja už mám v jazyku a mala som aj v brade (ale ten som zrušila). Kamoška ešte nemá a chcela by do pupka. Ja som rozmýšľala nad bradavkou. O tú bolesť či už pri prestrelení, alebo po tom mi nejde, pretože to som si už 2x prežila a bolo to v pohode. Chcela som len vedieť, či je to "vpohode" z lekárskeho hľadiska. Myslím tým to, či ženy potom nemajú nejaký problém s kojením. Dúfam, že sa vám táto otázka nebude zdať hlúpa, pretože by ma to naozaj zaujímalo. Za odpoveď vopred ďakujem :)

anjelikxxx

Tento rok sa stal rokom mojich intimnych piercingov. A je to perfektne. Nic vzrusujucejsieho nie je ako ked sa mi moj priatel hra s ozdobkami tam dole, alebo s tymi na bradavkach. Kludne chodte do toho, rychlo sa to hoji cca 1 tyzden. Sice nad klitacikom to nebolelo moc, ale na bradavkach som si piercing uzila :D No, vyzera to super a nemam ziadne komplikacie. Som doslova vzrusena kadial chodim ;-) Cize vrelo odporucam. Urcite chodte do toho, ved ak vas piercing omrzi da sa kedykolvek vybrat von. btw - jedna otazka mimo temy: Citite holky, ked sa do vas frajer vystrieka? lebo ja ano, tak chcem vediet, ci mam len ja taku precitlivenu JU :D dakujem za vase odpovede

jahodka123

MalaF - ja už mám asi siedmi piercing a momentálne sa mi jeden nie a nie zahojiť. V spodnej pere mám 2. Prvý bol zahojený za 2-3 dni. Pri druhom my dala krátku tyčku, takže ked mi ju po 4 dnoch dala von, navrelo mi to jak sviňa. Do toho som dostala zápal priedušiek a zápal sa preniesol aj na pierc. Teraz tam mam maličký zápal, skoro nič mi z toho neteče, úplne minimum, ale stále ma to bolí. Nie vela, ale bolí, hlavne pri jedle a pod. Solný roztok dávam, ale nepomáha. Dierku mám uplne stiahnutú, že s tým nejde ani pohnúť. Z vonku to je v poho, ale zvnútra je problém. Nevieš nejakú fintu na to? :(

MalaF

Ahojte.. Chcem sa s vami podeliť o moju skúsenosť s intímnym piercingom, všimla som si, že sa toho veľa žien obáva.. V prvom rade treba byť o tom skalopevno presvedčená. Potom už to ide samo. Ja som sa asi pred rokom rozhodla, že chcem piercing klitorisu, ocitla sa vo mne veľká túžba no aj obavy. Bolesti som sa nebála, veď každý piercing svojim spôsobom bolí.. Tam som teda našetrila peniaze a vydala som sa do štúdia. Keď som pred neho prišla, zmocnil sa ma nával strachu, kamoška na mňa už tlačila nech tie dvere otvorím a idem na to. Hlboko som sa nadýchla a išla som. Prišla som za známou pani, ktorá ma spoznala (prepichovať som si tam bola od uší, cez peru, nos, pupok, všetko možné..). Spýtala sa ma, čo to bude tentokrát. Povedala som čo chcem, ukázala som jej obrázok z internetu, aby mala nejakú predstavu.. Ani neviem ako, zrazu som ležala na kresle, pani mi povedala aby som si stiahla nohavice a nohavičky. Keď som tam už ležala od pása dolu vyzlečená, strach zo mňa úplne opadol. Piercerka vysterilizovala šperk, pekne predomnou otvorila novú, čistú ihlu a vydezinfikovala miesto vpichu. Chytila mi miesto prepichu klieštičkami ktoré som už dôverne poznala, zavrela som oči, pani odrátala, 3, 2, 1.. A prepichla mi klitoris. Rýchlo pretiahla hadičku a šperk, a kým som sa stihla vyd´chnuť, už to aj bolo zamnou. Piercerke som sa zverila, že som čakala niečo horšie, ona sa len zasmiala a dodala, zme slm asi najstatočnejšia, ktorým to robila. Vraj zvyknú baby pri tomto aj kričať, plakať,.. Ja som neveriacky zakrútila hlavou, kým mi miesto ešte dezinfikovala. Obliekla som sa, odišla.. Hojilo sa to fakt minimálne, tým, že pošva má samočistiacu schopnosť, trvalo to fakt len dva-tri dni, čo som pociťovala ešte bolesť pri dotyku. Obišla som bez zápalu a nejakých podobný h problémov. A nemožem si ho vynachváliť!!!! Je úžasný!! Priateľ, ktorý pred zoznámením nevedel že ho mám bol z neho nadšený ako ja. A to nie je všetko! Citlivosť klitorisu sa mi zvýšila o 1000 stupňov. Stačí jemnučký dotyk a už na mňa idú orgazmy ! Je to paráda a možem ho len odporúčať, samozrejme.. Babám ktoré oň majú naozaj záujem. 100 ľudí, 100 chutí. ;) nedávno som sa tiež odhodlala na piercing bradavky, ktorý sa hojil troška horšie, no soľný roztok mi pomohol a už je o fajn,.. Citlivosť bradavky sa taktiež zvýšila :)) takže baby, ktoŕm sa to páči a neboja sa tej sekundovej bolesti radím: smelo do toho!!!!!!! :)))

VILMA5

Ahojte, nedalo mi nezapojiť sa do debaty :-) Milujem piercingy a 1 už mám konečne aj na intímnom mieste (klit.) ... Nebála som sa, skôr hanbila sa tam oné, vyzliekať :D A bolelo to fakt len zlomok sekundy a zahojil sa pomerne rýchlo, rýchlejšie ako môj septum ;-) A milujem ho. Davala som si ho robiť v GB. Bolo to rýchle a takmer bezbolestné :-))