prečo mi zrušili tému????????????

francuz

caute.no aj mna to nasralo.ako sa mate?
akoze nech idu do riti s takymto forom.ako keby sa stalo nieco ked si v jednej teme keca 5 ludi .ja som rozhodne dostal odpovede na svoju temu a to mi staci.

2 andrej:potom poupratuj aj tie temy kde sa 15 rocni zasrani pytaju na same sprostosti a my dospeli sa nemozeme normalne bavit o nasich problemoch pocitoch a trocha pozartovat.Ved sa tu riesie niekedy az pedofilne veci ,ale niekoho to evidentne nezaujima .som nasrany .

Andrej

Ale dievcata... preco ten hnev? :)
.
Ja sa Vam testim, ze si tu pokecate,atd... ale bol by som nerad, keby sa to tu zmenilo na POKEC.
Uz aj tak je to tu dost divoke. Prekaza mi, ze temy, kde treba ozaj dobru radu su utopene medzi veselym pokecom.
.
Takze moja rada/prosba znie... pokecat, ale aj poradit.
.
A ja to tu raz zacas poupratujem. Ved to robite aj doma, nie?

giv

bruni, vďaka za mail. Poslala som ti. Takže sa lieč, ja sa tiež potroške liečim, tabl. už dopapané, budúci týždeň idem na kontrolu a o mesiac na krv. Dovtedy ešte 5 návštev u odborných lekárov, a jedna kontrola na sone. Taak sa mi to zosypalo. Sneží tu akoby sme sa odsťahovali do ruska a mne sa na jedných čižmách zlomil opätok a na druhej sa mi roztrhol semiš naboku a premoká mi. A tie tretie sú také klzké, že na nich neurobím krok ani na snehu, nie to na ľade, ktorého tu máme všade pod snehom...aj na cestách. Ostatné čižmy mám na nízkom tie už nenosím, lebo všetky nohavice sú pridlhé...musela by som ich 5x pozahýnať! Takto som dopadla. Pa všetkým.

giv

a téma romantika,niečo pre dievčatá tiež neexistuje? nemôžem ju nájsť, a chcela som len všetkých pozdraviť!