smútok

Príspevok v téme: smútok
Spock

Môj problém je...Vždy odjakživa som bola usmievavá,optimistická,šťastná,nič ma netrápilo a podobne.Aj taká samozrejme som,avšak v poslednej dobe to už nie je také ako predtým.Napríklad v posledných dňoch som taká trochu smutná..Aby ste ma nechápali zle,nie je to tak že by som sa z toho nevedela dostať.možno síce vypadne nejaká tá slza,ale akonáhle si pustím pesničku,alebo niekomu zavolám,s niekým sa stretnem,je to preč.proste stačí málo na to,aby to prešlo.a prejde to rýchlo,niekedy to ani netrvá dlho.len proste,v poslednej dobe ma nejak aj niektoré priateľky sklamali,tak trochu,tak asi má aj to vplyv na to...Keď tak zastanem,a nič nerobím,tak trošku zosmutniem.ale stačí aby mi niekto napísal niekto koho mám rada niečo pekné,hneď sa už usmievam smejem a pod.možno vám to príde že rozoberám blbosti,ale proste ma to trochu znepokojilo,kedže som bola vždy beztarostná.Aj u vás to tak je že občas ste smutní?...
trochu som sa rozpísala :) ...a vlastne si chcem tak pokecať..takže ak niekto.píšte :)

18hvizd

Ahoj...no ja som na tom asi podobne,som v podstate velmi vesela ablazniva povaha,ale ked mam blbe obdobie,tak mam pocit,ze sa mi ruti cely svet,....chti ma depka,a len by som plakala,a skryla sa niekam do ciernej diery...