Zdravim všetkych, mám 4-ročnú dcérku, a v poslednej dobe som zbadala(skôr zacítila, že sa potí). Podľa mňa je to celkom normálne, len sa mi zdá trošku malá na to, aby "smrdela" ako dospelý, ked sa spotí. Kúpeme sa každý deň. Už mi pár ľudí povedalo, že môže mať cukrovku. U lekára sme ešte neboli. Viete mi k tomu niečo povedať? Ďakujem.
Potenie a neprijemny pach u 4-ročnej
svdd nehovoríš odveci, môže, ale vraj aj štítna žľaza, prípadne i cukrovka...treba na to návštevu lekára...
nwm mozno hovorim od veci, ak nahodou zapacha troska zvlastne jej pot moze to byt aj cysticka fibroza myslim
Ja som mala s dcerou ten istý problem,umývala som ju často,veci každý deň čisto vyprate.. dokonca som jej začala dávať aj tuhý antiperspirant či to nepomôže a nepomohlo.Raz som sa zverila lekarke s týmto jej problemom,že ma to trápi a je mi to nepríjemne,aby si niekto nemyslel,že nedodržiavame osobnu hygienu.Čo sa ma ako prvé spýtala ,že koľko pije.No a moja dcéra pila veľmi,veľmi málo.Stým sme mali problém,lebo sami sme si to všimli,že ona nepotrebovala skoro vôbec piť.Stále nam vravela,že nieje smädná.A ten zápach mohol byť aj z toho ,že mala málo tekutín a že vraj ten ťažký pot sa nemal s čím ako keby riediť /viac telesných tekutín v tele/.Začali sme ju neustale nuťiť viac piť a v našom prípade to zabralo,nepáchla po pote,ale akonáhle sa nato pozabudlo zase ju bolo trochu cítiť.Ostatne výsledky mala v poriadku.Teraz ma 17 rokov a je v pohode.Skúste dodržiavať potrebný pitný režim.Držím prsty....
Mozu to byt oblicky......
Zajdite na vysetrenie cim skor.