schudnem?

Príspevok v téme: schudnem?
silvus28

Môžem schudnuť pri takomto jedálničku?:
7.30 1 celozrnné pečivo, nízkotučný jogurt, čaj bez cukru
10.00 jablko alebo banán, káva 2v1
12.00 polievka (nejaká diétna), kuracie prsia, ryža, zelenina
15.00 jablko alebo biely jogurt, káva 2v1
17.00 grahamová kaiserka s nátierkou, zelenina, čaj
20.00 jogurt s ovsenými vločkami
Medzitým veľa vody
A ešte jedna otázka-sú polievky nevyhnutné? Ja ich nemusím...
Ďakujem

ShaulaThalit

Schudnes, pretoze staci zmenit stravu, sposob stravovania a kg pojdu dole, avsak aj cvicit, mozno kazdy den 15 min. resp. trikrat do tyzdna si ist zabehat, brusaky dat, kondicne cvicenie... bicykel, korcule... a je to.

kacika

k tomu, aby clovek schudol je najhlavnejsie zmenit jedalnicek. jasne, ze sa ta schudnut aj bez cvicenia, lebo to na podivenie tvori len cca 30% z celkoveho chudnutia a zvysok dosiahnes prave zmenou stravy. pre vlastny pocit, ze pre seba nieco robis by si mala zaradit do svojho volneho casu aj nejaky ten pohyb, na zaciatok staci aspon dlhsia prechadzka.

A-Z

Zmeniť stravu stačí, poznám veľa "lenivcov", alebo aj tých, ktorí mali zdravotné dôvody, a schudli desiatky kg bez cvičenie a "len" so zmenou stravovacích návykov.
Samozrejme, pravidelný pohyb je na nezaplatenie so zdravotného hľadiska, a znamená aj podstatný podiel na výdaji energie, takže sa lepšie chudne a navyše sa spevňuje svalstvo, príp. tvaruje postava.

MarioMaser

Súhlasím tak isto neuznávam dva jedlá na obed (polievka a hlavné) pretože je to úplná hlúposť, ked je niekto hladný tak mu stačí sa najesť raz. a ked chceš schudnúť netreba to tak prehánať treba jesť vo velmy malých dávkach a pravidelne hlavne pravidelne.

A-Z

Sice z tohto jedalnicka schudnes, ale podla mojho nazoru je malo vyvazeny a kludne mozes aj pridat, vidi sa mi malo pestry, chyba v nom viac druhov bielkovin a zelenina. Chybaju ti aj zdrave tuky.
Na ranajky mozes aj hydinovu sunku, tvrdy syr do 30% t.v.s., k tomu ten celozrnny chlieb al. pecivo. Jogurty jedavaj radsej biele, na desiatu s ovockom a par orieskov, orechov natural k tomu. Polievky nemusis, hydinove maso striedaj s rybami, k tomu velku porciu zeleniny, ryzu celozrnnu, mozes aj cestoviny, zemiaky. Ovocie striedaj, banan len 1 - 2x do tyzdna. Na veceru aka natierka? Skus si robit domace - z tvarohu. Alebo tuniak vo vl. stave, cottage syr, vajicko, tofu a opat ti chyba zelenina. Do salatov si daj par kvapiek olivoveho panenskeho oleja, al. ine za studena lisovane. Na druhu veceru uz sacharidy nedavaj, daj si napr. acidko, alebo zeleninku, prip. bielkovinu so zeleninou.

mate59

Kalorická hodnota celého jedla je asi 7200 kJ.Bazálny metabolizmus je asi 6800 kJ.Záleží ešte na množstve pohybu za celý deň,čo sa počíta do výdaja energie.Polievky nemusíš, dôležitý je príjem tekutín.Váha by mala ísť pri tejto strave dolu.