Dobry den. Chcem sa opytat na jednu vec co sa mi prihodila s mojim dievcatom...Boli sme spolu v izbe a maznali sme sa a tak...a ked uz zacinala byt vlhkejsia tak som do toho zapojil aj prsty a vsunul ich dnu...obvikle sa prstamy dostanem po taku "gulicku" zrejme na konci vaginy(niesom si isty)...ale tento krat som sa dostal az za tu gulicku lebo moja partnerka bola nejak divno prehnuta...no a teraz k pointe...vsetko bolo v pohode a ked sa to skoncilo vybral som prsty a mal som na nich zaschnutu krv...nebola to krv ani s predmenstruacie ani po menstruacii neviem kde sa tam vzala partnerka nic necitila ziadnu bolest ani nic neprijemne...nechty som mal ostrihane...chcem sa teda opytat ze ci to moze suvisiet stou "gulickou" alebo je mozne ze som niekde v jej vagine zavadil prstom a porezal ju...ale to by podla mna asi citila...a este sa chcem opytat ci by sme mali na nejaky cas vynechat "prstovanie" aby sa to popripade zahojilo...dakujem za odpovede
krvacanie?!
ano sanca je a zapalove procesy na krcku su dost nebezpecne
aha...ale tak je sanca ze som ho nejak poskodil ten krcok ked som sa snim "hral"
a uz neni panna
aj mne sa to stavalo:) to ako keby si ju poškriabal.. ale to nebolí tak si to možno nevšimla..... mne vždy keď mi o tu ,,guličku" tak s prstom brnkal tak vtedy mal priateľ krv... asi sa to nejak poškriabalo.. inak tá gulička je krčok maternice.. ak nie opravte ma:)
ta gulicka je krcok maternice moj zlaty
A je tvoje dievca panna? Ak ano mohla sa jej natrhnut blana.. Podla mna to s gulickou ako si to nazval, nema nic spolocne.. A ak ju nic nebolelo, neposkrabal si ju, to je dobre.. Ale nech navstivi gynekologicku