otazka uz bola v podstate polozena.
ale mam este jednu. priblizne po kolkych sekundach reps. minutach sa chlapovi postavi, ked sa spolu zajebavame?
a postavi sa chlapovi aj ked sa len on dotyka mna ci aj ja sa musim dotykat neho?
dakujem
Chlapa vzrusuje, ked sa on dotyka mna ci ked sa ja dotykam jeho?
mna vzrusuje zenske telo a aj jej vzrusenie ked jej robim dobre a tiez ked sa zena venuje mne. takze aj aj
to by aj mna zaujimalo :) chlaov to vzrusuje alebo len chcu urobit zene dobre?
Poradim ti fintu. Chlapovi sa podla mna postavi hned, ked sa o neho obtries zadkom. Mozete byt kludne obleceni a moze to vypadat, ako nahoda. Ak sa mu nepostavi, tak nieco nebude v poriadku.
i ked mnohim zenam to nepripada tak ale aj muz je len clovek niekedy sa postavi niekedy nie zalezi od situacie a psychickeho stavu a hlavne ci ma plny zasobnik
môžem sa aj ja nieco spýtat boli chalana ked sa mu postavi alebo pri sexe ci potom???
no ano staci to ale niekedy sa musi dotikat tich spravnich miest
Súhlasím s verhon - si ešte decko
Ak mas zachvilu 21 rokov, a rozmyslas tak ako pises, a aky to dava zmysel, a celkova kombinatorika rozmyslania a volenia slov, sa mi zda ze si nejaka zaostala.. typujem ti nanajvys 15 rokov.. Skus najprv porozmyslat ked nieco napises, lebo potom vyzeras ako mumák
snazim sa povedat, ze ja sa nedotym jeho penisu (zatial).. aj ked sme spolu..tak ako to mam vediet?
to neznamena, ze ked si to nerobila, nemozes níc vediet o sexe
a co si myslis naco je predohra?aby sa partneri pripravili na sex a bez toho, aby sa mu postavil a aby zena aspon trochu nezvlhla to asi nejde
ale to by si mohla vediet