su vsetci chlapi rovnaki?

lost

a uzivat si da aj inak.. kazdy to berie asi inak.. nevidim ziadny dovod preco by "uzivat si" malo vyzerat len tak ze "one night stand" (cize znamost na jednu noc). alebo po 2 mesiacoch chodenia..
mozno je v tom adrenalin a mozno dobrodruzstvo a mozno len splnenie sna/hobby a dak dalej..

ako.. nie som proti, ak sa to niekomu paci, tak prosim, avsak nikdy by do toho nemal tlacit niekoho ineho, ci uz priamo alebo nepriamo, to predsa nie je fer vo vztahu :)
karma alebo osud vam to vratia, ak to dopadne zle, no a ak nie tie dve veci, tak partner takmer urcite :D

lost

podla mna je viac skupin chlapov..

tak dajme tomu, su taki co zacinaju v 13-14..
tam moze nastat ze "ide im len o jedno" lebo je to zvyk pre nich
ale zase v 20-23 sa mozu uvedomit ze "uz stacilo uzivania si"

potom moze byt taka skupina co zacina v 20-23 a povie si "uz si musim uzivat konecne sakra"
ale zase, ak ma rozum, tak pochopi to caro "haha, nesom debil aby som bezhlavo si uzival"

podla mna zalezi velmi od mentalneho / psychickeho alebo aj intelektualneho vyvoja jedinca.

musim podotknut ze vela ludi v mojom okoli rozmysla viac menej "uzi si kym sa da".. dost vela ludi co poznam a su vo vztahu tak vacsinou ten chlap talci tu babu do "uzime si", popripade sa s nou rozide!

samozrejme su aj vynimky.. ale povedal by som ze ich je menej ako 50% ..

asi by sa tazko robila na to statisktika, ale variacie su svina.. jedna moze dostat na prvy supu dokonaleho chlapa a ina ani na 10ty pokus nie..

dalej si myslim, ze kazdy zdravy chlap* aspon raz za cas pomysli ake BY to mohlo byt, ale to neznamena ze By to hned aj chcel. (fantazia iba :P )

* - mozno aj tu su vynimky, povedzme taky vedci co ziju len pre vedu/fyziku a nekonecny "enthusiasm" (cize nadsenie) ktore im v tom brani, ale takych zatial nepoznam :D
(nechcem tym urazit vedcov, len som to niekde pocul :) )

lost

Su rovnaki....

teoreticky
..

ale to je mozno na sposob "nemozes byt stastny pokial si nebol este smutny"
cize ak je rozmaznany a zmanipulovatelny okolim (media, kamosi, rodina, "doba" - nedajboze kombinacia tychto moznosti), tak kademu ide o rovnake

ale prakticky

nie su rovnaki

jamiea

nie,nie su vsetci chlapi rovnaki. a co sa tyka sexu,to urcite nie...
vsetko zavisi od situacie... niekedy si chcu uzivat, napriklad,myslim to obdobie 20-25 dajme tomu, vtedy im napriklad ide len o sex,no neskor,alebo ak stretnu zenu, ktoru maju naozaj radi, sex vobec nie je podstatny...
niektorych to vsak neprejde napriklad ani po 30ke... :-)

verhon

Podla mojho nazoru vzdy ide o sex, kazdy nanho mysli ked je s tou osobou, ale pomedzi to je s nou aj preto, ze sa s nou dobre citi, a vycitil, ze moze byt prenho dobra sexualna partnerka.. ci uz preto co vyzaruje, aku ma charizmu, alebo ci dobre vyzera.. kazdy ma ine len kriteria.. Tak ako muz tak rozmysla, aj zena :))

niekto

happi :D

kazdy clovek je ini cize aj kazdy chlap
ja osobne nechcem nic na jednu noc
a urcite by som babe netlacil kaleraby do hlavi len aby som ju dostal do postele

je to proti mojim moralnym zasadam
a to je vychovou ;-)