Ahojte, mozno to, co napisem, je hlupost, ale zaujimal by ma vas nazor... Dnes sme boli s priatelom von a vsimla som si, ako sa pozeral dost casto jednym smerom na jednu holku a ona tiez. Najprv som si to nevsimla ale potom pekna frekvencia - raz on pohlad tam - potom ona pohlad na nas a tak asi 5x co som registrovala. Tu holku moj priatel NEPOZNAL. Ked som mu to povedala, co po nej cumel, tak ma este zjazdil, ze to nie je pravda, ze si vymyslam somariny, ze asi mam dost casu premyslat nad hovadinami, ze som vadna :((((
Som sprosta ja alebo on zatlka ????? Poprosim fakt len normalne odpovede... dakujem vam
Reakcia ? - Inak neviem nazvat tuto temu
help ma pravdu veed..ona dala otazku dokonca s moznostami a on jej len odpovedal co je natom :DD
ved nic ine nechcela
nikos- si laskavo precitaj predposlednu vetu v teme a potom ma komentuj.
Iste je len to, ze ho tvoja poznamka riadne nastvala, cize si sa ho tym dotkla preto, ze:
a.) mu nedoverujes
b.) pacila sa mu (ci pozna ju) a nechcel to s tebou preberat
Help
boze si ale .....taky slovnik jak mas to sa hodi iba na menej inteligentneho a naj naj naj le......na
no mna by to tiez nastvalo..a este duplom, ked to jasne vidim, ze to robi (mam predsa oci) a este on by to zatlkal akoby som bola vadna..to zduse neznasam.. ale ak sa nepoznali a nehovorili vtedy spolu, tak ti asi nezostava ine, len to prekusnut a kaslat na to..pravdepodobne sa asi uz nestretnu, ked nemaju kontakt.. darmo mu budes nieco vraviet, aj tak z toho vyjdes ty zla, pretoze sa vlastne nic nestalo..
cesnak, stve ma, ked klame. Vsak nech aspon povie pravdu. Ano, bola by som nastvana, ale aspon mi neklame. Z celej duse to nenavidim. A mozno som ziarliva aj preto, lebo on si chodi s kamosami obcas kade tade, pride domov o 3 -4 rano, sem tam ho kamosi zavedu na disco, enviem ako by bolo jemu ....
pokial len pozera to znamená,že má oči...Inač lubi určite teba,a ty si moja žiarlivá...Mám 46 a moj muž sa pozerá po ženách a ak ide ešte niečo pekné,tak ho na to upozornim.Sme spolu 26 rokov a takto to funguje...
Tak ako si to napisala......si sprosta:)