otazocka pre RNG prosiiim alebo inych skusenych

Príspevok v téme: otazocka pre RNG prosiiim alebo inych skusenych
curasol

Dobry den, chcela by som sa opytat asi hlavne RNG ale inych, ak vedia poradit, alebo maju podobne problemy. Priatelova maminka ma cukrovku, picha si inzulin 3-4x denne. Na celych chodidlach sa jej objavila sucha koza, ktora odpadava az do masa.Po dvoch tyzdnoch v nemocnici jej povedali, ze ide o agresivny ekzem s nalezom streptokoka.Po roznych kremoch sa jej to nehoji vobec. Mame obavu, aby to nedopadlo zle.

Prestudovala som si clanky na RNG stranke a napadlo ma, ci by proti candidova liecba s pouzitim citricidalu alebo koloidnej striebornej vody spolu s koloidnymi mineralmi nezabralo. Chcem sa poradit s postupnostou, nech jej to neublizi.Okial si zohnat kvalitne koloidne striebro a citricidal a este by ma zaujimal nazor na vyrobky koloidnych slovenskych mineralov od pod znackou Actimel alebo Jurastic minerals. Dakujem moc
Viete mi prosim poradit? Dakujem za akekolvek rady

Mirka023

mniam, tu blbosť, že kokosak je nezdravý som už počula. No nie je to pravda a na tvojom mieste by som okamžite menila lekarku. A keby v MCshite použivali kokosak, tak som tam každý deň :D

mniam

ahoj RNG,
ja nemam cukrovku, len som sa zhovarala s lekarkou o cukrovke a vraj teda, ze cukrovka(nie u deti ale dospelych) by nebola, pokial by neboli ludia obezni-a to najma v bruchu, teda ze keby schudli, a ze o tom malokto vie.
no a este, ze sa ucili, ze Kokosovy olej je jeden z najnezdravsich olejov vobec(asi koli zlozeniu)- tak to ma tiez prekvapilo a teraz neviem...
a udajne ho pouziva aj v macdonalde(kedze je lacny?) hm

Mirka023

Kokosak s GSE je super. Ja to použivam bežne na tvar a telo. Teta mala exem z nekvalitnej bielizne, chemicke maste jej nezabrali, a moj kokosak hned.

Ivka 1

Nam sa zase osvedcilo striekat postihnute miesto sprejom zo stavy aloe s pridavkom liecivych bylin a propolisu, nechat posobit
15 min. a potom natierat propolisovym kremom priamo do rany a okolie rany natierat aloe kremom v gelovej konzistencii. Je vsak potrebne liecit telo aj zvnutra ale aj to sa da pomocou prirodnych produktov. My sme dokazali znizit namerane hodnoty cukru v krvi z 23 na 9, zatial ... pokracujeme.

RNG

Nuz ja si davam na popraskane a lupajuce nohy az do krvi a plesne na nechtoch , ked sa objavia, zmes kokosoveho oleja a citricidalu(na lyzicu oleja 3 kvapky citricidalu, dobre pomiesat).

Ked si to zanedbam, musim na vecer natriet chodidla hrubo a natiahnut si na to plastikove vrecka, pripevnene gumickou aspon na 2 hodiny. Potom nohy len poutierrat a natiahnut si ponozky.

Umyvanie so silne alkalickymi mydlami a sucho vedu k tymto problemom u mnohych ludi, najma vsak starsich a cukrovkarov.