Kto sa prida?

Príspevok v téme: Kto sa prida?
matkaa

Ahojte tak blizi sa leto a rada by som schudla do plaviek, takze od zajtra zacinam ja nejem vela ale mam hrozne rada s;adke to je moj najvacsi problem sa toho vzdat :( a nejem pravidelne tak to treba napravit a trosku niakeho pohybu, kto zacne od zajtra so mnou? Mozme si pisat co budeme jest cvicit a tak aspon to mi trochu pomoze :).

doubledog

takto neschudnete :)
uz o tyzden ziadna z vas do tejto temy nenapise
a o mesiac si zalozite novu, ako zase zacinate
vam sa proste nechce

zuzic

bubulka ani ja:D by bola depresia teda poriadna:) no ale dnes som to nezvladla bez sladkeho baby:( lucila som sa s osobou ktoru uz nikdy nestretnem a strasne som plakala takze ani neviem ako vyjedla som potom chladnicku takze:( vy ste na tom ako?

bubuka

to ja si radsej samu seba nebudem ani predstavovat v plavkach, lebo by som podlahla depresii a este viac sladkeho by som zjedla :D
a tak,ako sa budeme navzajom dokopavat? :)

karly90

ahojte kocky..aj ja sa k vam rada pridam...vysku mam 177, vaha 63,,,,chcem dat tak na 55..moj problem je, ze nemam moc casu na cvicenie alebo sport ale kedze uz ide leto a predstavim si samu seba v plavkach, ten cas si najdem....

bubuka

matulka, ja mam ten isty problem. ludia nevidia, ze potrebujem chudnut, si povedia,ze mam taku normalnu postavu,niektori si dokonca myslia, ze som stihla,ale tiez tie moje boky, JA to vidim a mam ten problem, ze mi zacalo brusko trcat cez gate. a nepaci s ami to vobec :( proste brucho z predu vyzera,ze je celkom ok,ale tie boky mam take ..ako keby mlandrave,neviem to nejako opisat a ked si ich stlacim, tak citim hnusny tuk,ktory chcem dat prec :D a tiez sa neviem dokopat,neviem sladkostiam odolat...dokopme sa spolu :(

zuzic

hh:D vidis ja taky problem nemam ja som nikdy aktivna nebola:DD ale urcite formovanim to pojde uvidis:) tebe chudnut netreba. spytaj sa v posilke na tie cviky:) drzim palce