tehotna?

Príspevok v téme: tehotna?
miska

20.1 som sex so svojim priatelom a praskol nam kondom.par hodin po tom som si dala postinor. 26.1 nam opat praskol kondom ale vsimla som si to skor ako vyvrcholil.bol vsak vo mne asi 2 minuty (to znamena ze tam kludne mohli byt tie kvapocky rozkose obsahujuce spermie). vcera 28.1. som dostala nieco co sa ani neda nazvat menzesom. je to naozaj velmi velmi slabe a skoro by som si to ani nevsimla, je to skor taky hnedy vytok ako krv...(nieco podobne dostala moja znama ked jej doktor pichol inekciu ktora mala vyvolat menzes, potom sa dozvedela ze je tehotna). menzes by som mala dostat okolo osmeho ale nikdy nie je pravidelny a navyse vraj postinor moze posunut cyklus... je mozne ze som tehotna?

xyxy

Postinor účinkuje zhruba do 72 hodín, tehot. test sa može robiť na 8-9 deň.Telo však nie je matematika a jednoznačnú odpoveď ti dá gynekolog.

re

Tehotensky test mozes pouzit uz o 8dni po nechranenom pohl.styku. Vtedy sa zacne vylucovat hormon, ktory dava telu signal, ze si tehotna.

miska

no asi to bolo chybne balenie alebo neviem co lebo tieto pouzivame vzdy a nikdy sa to nestalo. je mozne ze postinor ucinkoval aj tyzden po tom>? teraz asi nema cenu pouzit tehotensky test lebo by to aj tak asi neukazalo spravnu odpoved, na to je prilis skoro nie?

xyxy

Ak si správne užila Postinor tak asi nebudeš tehotná. Ešte to prejednaj s lekárom. Cyklus pravdepodobne bude posunutý. Ako je možné také časté praskanie kondómov? Ke´D som to ja kedysi používal, tak sa mi to nikdy nestalo.