ma niekto doma rastlinku grow it? lebo ja som si kupila olivy a masozravu rastlinku a isla som presne podla navodu a nic mi nevyklicilo. Uz su to dva mesiace. Nema s tym niekto skusenosti? Na internete o tom nie su skoro ziadne informacie od zakaznikov, tak snad aspon tu sa niekto najde:)
grow it rastlinky
cajik ja mam tiez ten stvorlistok.. dostala som to ako darcek... a tiez mi nic nevyklicilo.. :( ..som myslela, ze je chyba vo mne, ale mozno teda nie..
ja to uz nikdy nekupim, nic nevyrastlo :(
Je veľký risk kupovať semienka rastlín, tobôž nie tých, s ktorými nemáte vôbec skúsenosti... Napr. taká mäsožravka vám môže veľmi rýchlo zhynúť aj keby ste si kúpili dospelú, nie to semiačko... a nehovorím o tom že ste za to vyhodili zbytočne veľa peňazí... dá sa kúpiť už vyrastená kľudne za 5€, a máte istotu, že nekupujete mačku vo vreci...
jaj ups, nie usiko ale cajik:) uz som tu pomylena z tych prezyvok...
no takze, este stale mi nevyrastli, uz je ich cas asi vyhodit, nie? Skoda, tesila som sa na male olivovniky a nic z toho.
Kupil si este niekto "grow it" rastlinku?
Usiko, ty si na tom ako so stvorlistkami:)?
ja neviem, mame to doma uz asi 3 mes, stvorlistok
a aku si si kupila? hneva ma to tiez, 15eur stala kazda, tak som sa tesila a nic. Po kolkatich dnoch nevyklicenia to mam vlastne vyhodit?
..ale trochu je to blbe, vratit rastlinku so slovami ze mi nevyrastla :D
ano, mame doma a nevyklicilo to !!!! az som mala chut to reklamovat, neviem ci aj nebudem, vrrr