Uvolnit to ci neuvolnit? Zenska ejakulacia?

Príspevok v téme: Uvolnit to ci neuvolnit? Zenska ejakulacia?
verhon

Ked sa milujem so svojim priatelom skusame rozne polohy, experimentujeme, a vzdy sa tak vzrusim ze pri urcitej polohe ked je na mne pocitujem nutkanie na cikanie, aj ked pred sexom vzdy idem. Je to zvlastny pocit neviem popisat ci prijemny alebo neprijemny, skor neprijemny v tom ohlade ze sa bojim ze vystreknem, alebo repsektive sa pocikam do postele. Raz sa mi to stalo, ale ked som si to robila sama,lebo som chcela vediet co to vlastne je ked to pocitujem. A zistila som ze to nieje ejakulat, a co vidavam v porne to tiez nieje... aka je skutocna pravda? Mam sa uvolnit? (lebo potom mi nastal super orgazmus ked som sa uvolnila)

ferdo.mravec

Áno uvolni sa a pusti to :) Treba stratit zabrany a kontrolu nad tym a naplno si to uzit. Nam chlapom sa to veeeeelmi paci. Uvidis :) Mokry orgazmus je pre chlapov forma odmeny za dobre vykonanu pracu. Ak by si o tom chcela vediet viac nasiel som zaujimavy navod ako dosiahnut mokry orgazmus: -odkaz odstránený-

:3

Určite sa uvoľni, ja som mala dosť partnerov ale nikdy som to nezažila až pri tom terajšom. Tiež si myslel najprv že som sa pocikala od rozkoše (aj tak sa tešil) ale potom som mu to vysvetlila že to nieje to čo si myslí... Fakt to bolo na neuverenie lebo to mohlo byť aj deci alebo dve ale je to super, brutálny pocit úplne top, odporúčam ;)

karci123

Veľa žien to celý život nezažije, ale keď áno, chcú to mať stále. Treba mať aj vhodného partnera, ktorý ju dokáže k tomu stimulovať. Problém je s neustálym vymieňaním nepremokavej deky, resp. inej podložky. je to veľmi vzrušujúce.

Viu

Prežila som to niekoľkokrát a určite sa uvoľni. Je to perfektné :) prvýkrát som bola v šoku, lebo som to nečakala - ležala som na zemi aj s priateľom a mala som pocit, že som na plavárni :D nechápali sme, kde sa mohlo vo mne zobrať toľko vody a na druhý deň som sa plazila po zemi do kuchyne, keď som sa chcela ísť napiť,pretože sa mi neustále zahmlievalo pred očami :D priateľ si musel vypísať dovolenku, lebo som bola tak nesmierne dehydrovaná, že koniec. Skrátka sme si to užili niekoľkokrát a bolo to TOP. Vždy sa tešíme, je na mňa moc pyšný :D takže sa pekne uvoľni aj s pohárom vody v ruke - bude to dokonalé :)

kifo77

ja s mojou priatelkou sme spolu uz 7 rok nikdy nemala mokry oragazmus az teraz asi 6 mesiacov dozadu tak to bolo na nej vydiet a tiez si myslela ze sa pocikala ale nebolo to tak hehe

Marička

ja som to ešte nikdy nezažila...jedného času som síce stále mala pocity, že mi treba pri milovaní cikať, no vždy som to potlačila...keby som to vtedy nebola tak potláčala, možno by som to aj zažila...a teraz by som to tak chcela prežiť a nie a nie vystreknúť aj keď ten pocit, že už vystreknem mávam často a nakoniec nič :( ... a podľa mňa to je nádherné takže, ja som za - uvoľniť :)

janekMY33

podivaj sa aj mus pred ejakuaciou ma pocit ze sa mu chce cikat a pocikasa??? takze bez do vane urob si to sama a ked to na teba pride tak to pusti uvidis a dokonca by si mohla viskusat ake to bude ked sa ti chce vela cikat

verhon

Trochu je to proti mojmu rozumu, ale asi to bude zavisiet od situacie :)Zaujimave je,ze sa to deje len niektorym zenam..