Práčka so sušičkou

Deee

tak my mame pracku so susickou dva v jednom, ale neodporucam

kapacita pracky i susicky je dostatocna, ale jednak susicku nevyuzivam lebo som na to nebola z domu zvyknuta a hoci nemame balkon pradlo vysusim na stojane v byte a este nam aj krasne vonia

sem tam susime v susicke, ked nam hori termin a nieco sme zabudli vyprat, ale dlho to trva a pradlo je celkom pozute...

takze hoci susicku mame nejako extra ju nepouzivame a do domu sme si uz vybrali novu pracku, ale bez susicky a keby sme ju nebodaj potrebovali tiez sa priklanam k samostatnej susicke

siritenko

Pracku so susickou - dva v jednom neodporucam. Nic, co je dva v jednom okrem tehotnej zeny nie je dobre:) Mala som pracku so susickou na vrchu a bola mala, ze sa do nej zmestili tak satocky pre babiku - prala som cely den, respektive teda susila, lebo mi do nej nic nevoslo. Teraz mam poriadne velku pracku a vedla nej poriadne velku susicku, do ktorej vojde cela jedna "davka" z pracky a neviem si vynachvalit, susim vsetko, aj znackove oblecenie, hned vyberiem, poukladam a pradlo je krasne. Zehlim akurat tak manzelove kosele, aj to len tak pre formu, kupujeme take, co sa zehlit nemusia. Ja mam len velmi dobre skusenosti. Nic sa nezrazi, nepokrci a na to, ze mame velky dom, platime velmi malicko za elekrinu. Mam Whirlpool.

darika

ja ju mam a nepouzivam ju.Ked ale treba,tak ani nezehlim.Rovno zo susicky skladam.Len treba pocitat aj s tym,ze to poriadne zerie elektriku.Nie je nad pradlo normalne vysusene.

motýlllllik

hm, neviem, ževraj je lepšia pračka a sušička zvlášť. A treba pozerať aj na kapcitu, teda koľko ti pračka vyperie aby si mohla dať hneď do sušičky....
help, myslím si že dnes už sušičky nekrčia veci