Chcem si kupit pračku so sušičkou. Aké s tým máte skúsenosti?Je to dobré, nekazí sa to? napište
(Byvame v byte a nechcem mat šnury na balkone, chcem mat z balkona terasu.)
Práčka so sušičkou
ja mam samostatne
ja to mam osobitne, pracku mam tuto www.orava.eu
tak my mame pracku so susickou dva v jednom, ale neodporucam
kapacita pracky i susicky je dostatocna, ale jednak susicku nevyuzivam lebo som na to nebola z domu zvyknuta a hoci nemame balkon pradlo vysusim na stojane v byte a este nam aj krasne vonia
sem tam susime v susicke, ked nam hori termin a nieco sme zabudli vyprat, ale dlho to trva a pradlo je celkom pozute...
takze hoci susicku mame nejako extra ju nepouzivame a do domu sme si uz vybrali novu pracku, ale bez susicky a keby sme ju nebodaj potrebovali tiez sa priklanam k samostatnej susicke
Pracku so susickou - dva v jednom neodporucam. Nic, co je dva v jednom okrem tehotnej zeny nie je dobre:) Mala som pracku so susickou na vrchu a bola mala, ze sa do nej zmestili tak satocky pre babiku - prala som cely den, respektive teda susila, lebo mi do nej nic nevoslo. Teraz mam poriadne velku pracku a vedla nej poriadne velku susicku, do ktorej vojde cela jedna "davka" z pracky a neviem si vynachvalit, susim vsetko, aj znackove oblecenie, hned vyberiem, poukladam a pradlo je krasne. Zehlim akurat tak manzelove kosele, aj to len tak pre formu, kupujeme take, co sa zehlit nemusia. Ja mam len velmi dobre skusenosti. Nic sa nezrazi, nepokrci a na to, ze mame velky dom, platime velmi malicko za elekrinu. Mam Whirlpool.
aj v pracke sa zrazi,ked si nenastavim teplotu.Susicky maju tiez nastavenie teploty.
pocula som aj take reakcie ze v susickachs a pradlo velmi zrazi - zmensi
ja ju mam a nepouzivam ju.Ked ale treba,tak ani nezehlim.Rovno zo susicky skladam.Len treba pocitat aj s tym,ze to poriadne zerie elektriku.Nie je nad pradlo normalne vysusene.
no snad mas pravdu:)
bracho ju mal pred 6 rokmi a hresil:)
hm, neviem, ževraj je lepšia pračka a sušička zvlášť. A treba pozerať aj na kapcitu, teda koľko ti pračka vyperie aby si mohla dať hneď do sušičky....
help, myslím si že dnes už sušičky nekrčia veci
no uvidis to pokrcene pradlo a trafi ta slak:)))
budes zehlit aj ponozky:)