Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mastná, mierne problematická, citlivá a alergická pleť

Príspevok v téme: Mastná, mierne problematická, citlivá a alergická pleť
Hugina

Dobrý deň.
Mnohými drastickými prípravkami, ktoré som používala zamlada v snahe zbaviť sa akné som "dospela" k typu pleti uvedenom v názve témy. Čím viac ju odmasťujem, tým sa mi viac mastí, nedajbože použijem krémy typu La Roche Posay-Efaclar a mnohé iné (prehnane drahé a prehnane drastické), pleť sa mi tak vysuší, až sa začné intenzívnejšie mastiť. už po pol hodinke od nalíčenia sa lesknem ako panvica. Už naozaj neviem, čo s tým, Vyskúšala som tri dermatologičky, o.i. skúsila množstvo kozmetiky, ktorú mi odporučili, bez výsledku. Čo poriešilo akné, neporiešilo maz, čo poriešilo maz, upchalo póry a stále dookola. Momentálne používam prírodnú kozmetiku LAVERA, celkom fajn, poriešilo maz, no dosť presušuje a upcháva póry. Za akúkoľvek radu, budem povďačná.

livuška

Ahoj, jednoznačne antialergická kozmetika na www.zdravakrasa.
Je na citlivú pleť,bližšie si vyberieš presne podľa typu pleti a je cenovo výbornááááá. AA PRESTIGE je drahšia, ale myslím, že je super kvalitná.
Napíš tam, poradia ti.

yxa

ja mam taktiež mastnu plet, problematicku len mierne a citlivu, kedže mam seboreu. effaclar mi dost pomohol, ale ako hovoríš asi vysušuje, ja som tomu predchádzala tak že každý večer som od LRP použivala hydratačný masku-ako krém, a výsledok uspokojivý, chce to(z mojej skusenosti)nezanedbat hydrataciu-kvalitnu.a každý druhý den peeling krémový- manhatan, pri mastnej pleti je vhodný na časté použivanie.