Dobry den, chcela by som sa opytat asi hlavne RNG ale inych, ak vedia poradit, alebo maju podobne problemy. Priatelova maminka ma cukrovku, picha si inzulin 3-4x denne. Na celych chodidlach sa jej objavila sucha koza, ktora odpadava az do masa.Po dvoch tyzdnoch v nemocnici jej povedali, ze ide o agresivny ekzem s nalezom streptokoka.Po roznych kremoch sa jej to nehoji vobec. Mame obavu, aby to nedopadlo zle.
Prestudovala som si clanky na RNG stranke a napadlo ma, ci by proti candidova liecba s pouzitim citricidalu alebo koloidnej striebornej vody spolu s koloidnymi mineralmi nezabralo. Chcem sa poradit s postupnostou, nech jej to neublizi. Viete mi prosim poradit? Dakujem za akekolvek rady
cukrovka s agresivnym ekzemom so streptokokom na chodidlach
ja som za protopan rozhodne skuus protopan
Help, vies co, keby si si to radsej dobre precital a aj rozumel, tak zistis, ze tie veci maju hlavu aj patu, takze myslim, ze to ma nieco do seba-teda co RNG pise na tej stranke.
Aspon to vysvetlí!
uz len to s tymi cievami, HCY, ac. folikom a ine veci co spolu suvisia-vidim, ze to nieje odveci a ze pozna problematiku a zda sa mito logicke.
tak nekritizuj, ale skus odrobit kus takej prace, spis to cele a potom konkuruj a oponuj, a nie jednou vetou o toaletnom papieri
RNG- ty mi prides ako snilko co .....radsej nic.
Niekedy mam pocit,ze veris tomu,ze aj s toaletnym papierom uzdravis rakovinu.
Precitajte si toto
-odkaz odstránený-
mnohi tlsty sice vedia o tom ze sa hovori ze obezitka je hlavny faktor pri vzniku dvojky ale tu plati ze syty hladnemu neveri :) neveria ze to plati aj pre nich osobne az kym to nedostanu...ba čo...este ani vtedy tomu neveria...to mi ver :) je to tak...samozrejme nevravim o 100%-tach ale iba o 80%-tach tychto ludi
ahoj RNG,
ja nemam cukrovku, len som sa zhovarala s lekarkou o cukrovke a vraj teda, ze cukrovka(nie u deti ale dospelych) by nebola, pokial by neboli ludia obezni-a to najma v bruchu, teda ze keby schudli, a ze o tom malokto vie.
no a este, ze sa ucili, ze Kokosovy olej je jeden z najnezdravsich olejov vobec(asi koli zlozeniu)- tak to ma tiez prekvapilo a teraz neviem...
a udajne ho pouziva aj v macdonalde(kedze je lacny?) hm
Nam sa zase osvedcilo striekat postihnute miesto sprejom zo stavy aloe s pridavkom liecivych bylin a propolisu, nechat posobit
15 min. a potom natierat propolisovym kremom priamo do rany a okolie rany natierat aloe kremom v gelovej konzistencii. Je vsak potrebne liecit telo aj zvnutra ale aj to sa da pomocou prirodnych produktov. My sme dokazali znizit namerane hodnoty cukru v krvi z 23 na 9, zatial ... pokracujeme. Co sa tyka mieneralov, mali by byt v chelatovej podobe aby boli lahsie stravitelne a telo ich dokazalo lepsie vstrebat.
Nuz ja si davam na popraskane a lupajuce nohy az do krvi a plesne na nechtoch , ked sa objavia, zmes kokosoveho oleja a citricidalu(na lyzicu oleja 3 kvapky citricidalu, dobre pomiesat).
Ked si to zanedbam, musim na vecer natriet chodidla hrubo a natiahnut si na to plastikove vrecka, pripevnene gumickou aspon na 2 hodiny. Potom nohy len poutierrat a natiahnut si ponozky.
Umyvanie so silne alkalickymi mydlami a sucho vedu k tymto problemom u mnohych ludi, najma vsak starsich a cukrovkarov.