Chcela by som sa touto cestou od vás dozvedieť, že keď ste boli niekedy hospitalizovaný v nemocnici na akomkoľvek oddelení, tak či ste boli spokojný s vedomostnou úrovňou sestier a ich prístupom k vám.
Vedomostná úroveň sestier
kiki02 a v čom si nebola spokojná
hh ja som bola v nemocnici malo skor na vyšetreniach ale spokojna som veru nebola..
najlepsie sestricky su v NURCH Piestany:)
nedá sa to hodnotiť globálne... rovnako ako aj v škole sú lepší a horší žiaci, každá sestra je iná, niektorá je lepšia v psychickej podpore pacienta, iná má zas perfektnú techniku odberu krvi, ďalšia má schopnosť perfektne poučiť pacienta... na každom oddelení sa nájdu sestry, ktoré majú vedomosti a zručností viac a naopak aj sestry, ktorým tie vedomosti a zručnosti tak trošku chýbajú, ale všetci sme len ľudia a nikto nepadol z neba učený... samozrejme, že ten základ by mala vedieť každá sestra
s vedomostami ano, s pristupom tiez az na niektore vynimky
...no a co tak vedomosti slovenskeho pravopisu pacientov? to ta nezaujima? :))
Dobrý večer, ja som sa nachodila po nemocniciach až-až, aj moje deti a manžel. Ja som po diagnostikovaní zhubného nádoru v prsníku bola operovaná, ležala som v nemocnici asi 5 dní, potom chemoterapia, ožarovanie, kontroly, rôzne vyšetrenia a musím povedať, že vždy som bola spokojná s prístupom lekárov, aj sestričiek - hlavne ich. Vysoká odbornosť, kvalitná práca, ochota, milota, na sestričky a lekárov v Nemocnici s poliklinikou v Prešove nedám dopustiť.
Potrebujem vedieť súrne... ďakujem za odpovede:)