Mate nejake skusenosti s Palette Instant Color?Chcela by som si dat cerveny odtien ale bojim sa ze mi znici vlasy.Ja ich mam prirodzene kucerave, hnede. Pred pol rokom som si dala tmavo hnedy melir ale len par pasikov.Myslite ze to bude vadit?A este jedna otazka. Pred farbenim mam mat cerstvo umyte vlasy? Dakujem
Palette Instant Color
Zaujímavá téma o Palette Instant Color. Myslím, že tieto dočasné farby sú dobré pre ľudí, ktorí chcú rýchlo vyskúšať nový odtieň bez dlhodobého záväzku. Inak, keď mám chvíľu voľna a chcem si oddýchnuť, rád robím aj kreatívne veci – napríklad vyfarbovanie. Na [paginacolorare.com sa dá nájsť veľa pekných stránok na vyfarbenie zadarmo.
Zaujímavá diskusia o Palette Instant Color. Takéto produkty sú dobré na rýchle oživenie farby vlasov, najmä keď chcete len krátkodobú zmenu bez trvalého farbenia. Mimochodom, keď chcem oddýchnuť od internetu, rád robím kreatívne veci ako vyfarbovanie – na [Paginacolorare.com](paginacolorare.com) som našiel veľa pekných stránok na vyfarbenie zadarmo.
Zaujímavá diskusia o Palette Instant Color. Takéto produkty sú dobré na rýchle oživenie farby vlasov, najmä keď chcete len krátkodobú zmenu bez trvalého farbenia. Mimochodom, keď chcem oddýchnuť od internetu, rád robím kreatívne veci ako vyfarbovanie – na Paginacolorare.com som našiel veľa pekných stránok na vyfarbenie zadarmo.
Omalovánky inspirované velkými malíři jsou mostem mezi světem umění a světem hry, pozvánkou k objevování krásy a kreativity zábavným a poutavým způsobem.
Zvu vás, abyste objevili naši kolekci na disegnidacoloraremondo.com a nechali se inspirovat velkými mistry umění.
Ja mám vlasy hnedé myslíte že mi to chytí na špinavý blond??
ahoj :) ja si chcem dat Palette instant Color ciernu farbu... ale potrebujem mat cierne vlasy len na zopar dni.. na obale pise ze sa mi to po 8 umytiach vymyje.. je to pravda? a este jedna otazka... neviete ci my ta cierna nechiti tak trochu do modra? kto ma skusenosti nech napise prosssiiim.... punkangel@azet.sk
mam s nou vyborne skusenosti, narozdiel od inych znaciek chyta aj na moje tmavohnede vlasy :) a neboj, vlasy nenici :) len je malo odtienov na vyber :(
vlasy si nezehlim, tak neviem...
ale pouzivam na zatocenie koncov kulmu... a v poho
farba ti zehlenim nezide....
Inak este jedna otazocka:mozem si po farbeni hned aj vlasy vyzehlit??viete,ci mi nejak ta farba nezide.
Joj,tak uz sa na to tesim.Zajtra vecer si to idem dat a som zvedava ako to oceni okolie.Drzte mi palce, aby to bolo co najlepsie:))A dakujem za rady!!!